Cristiano Bergodi, dezlănțuit după ce Borza și Albu au petrecut în club. „Nu îi tratăm ca pe niște interlopi”. Antrenorul Rapidului a încălcat embargoul

Cristiano Bergodi a încercat să minimalizeze scandalul în care au fost implicați Alexandru Albu și Andrei Borza, jucători care au plecat din cantonament și au „fugit” într-un bar. Antrenorul echipei Rapid a vorbit despre acest subiect, la conferința de presă desfășurată înaintea partidei cu UTA deși oficialii clubului din Giulești au anunțat inițial că nu se acceptă întrebări pe această temă. Italianului nu i-a păsat!

Cristiano Bergodi a anunțat pedepsele pentru Albu și Borza

Alexandru Albu și Andrei Borza au fost în prim-plan, după ce Rapid a pierdut cu 3-1 în deplasare cu Poli Iași. Jucătorii nu au respectat programul și au petrecut într-un club, în noaptea de după partidă, când ar fi trebuit să fie în cantonament. Dan Șucu a fost foarte nervos și a vrut inițial să le dea o amendă foarte mare de aproape 12.500 de euro, dar s-a răzgândit. Cristiano Bergodi a încercat să-și apere jucătorii și a explicat ce decizie s-a luat în privința celor doi.

„Au primit pedeapsa. Au fost amendați. Am avut o discuție cu ei. Unul mi-a scris. Cu altul am vorbit, cu copilul. Au înțeles că au greșit, dar nu îi tratăm ca pe niște interlopi! Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla cu ei. Iertarea e în creștinism, am făcut și eu greșeli…”, a declarat Cristiano Bergodi.

Antrenorul echipei Rapid a dezvăluit că fotbaliștii vor fi trimiși la echipa a doua, dar au șanse să revină în lot și chiar să joace în duelul de etapa viitoare.

„Erau foarte dezamăgiți, mi-au cerut iertare și vom vedea după meciul acesta ce se va întâmpla. Au luat amendă… Nu e nicio problemă. Astăzi și mâine se antrenează doar cu echipa a doua. Nu putem să le dăm în cap! Le e rușine săracilor de mine și de ce-au făcut. N-aveau voie să facă asta. Dar nu suntem roboți”, a punctat antrenorul formației din Giulești.

Cristiano Bergodi a încălcat interdicția șefilor

Este foarte interesant că Bergodi a abordat despre acest subiect deși a fost clar că cei din conducere au dorit să nu se mai vorbească despre „escapada” celor doi fotbaliști. Ofițerul de presă le-a cerut jurnaliștilor să nu pună întrebări pe această temă.

„Bună ziua. Bun venit la această conferință de presă. Înainte de a da cuvântul jucătorului nostru, Marian Aioanei, aș vrea să vă specific faptul că această conferință este dedicată strict meciului cu UTA. Nu se va discuta despre ceea ce probabil așteptați cu toți, despre cazul Albu-Borza”, a fost introducerea lui Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului.

Rapid se află pe locul trei la egalitate cu CFR Cluj, la zece puncte de liderul FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare