Cristi Chivu este la modă în Italia! Trei echipe îl vor pe antrenorul român din această vară

Cristi Chivu (43 de ani) este gata de un nou proiect, după 6 ani petrecuți la echipele de juniori de la Inter Milano.

Cagliari, Pescara și Modena se luptă pentru Cristi Chivu

Cristi Chivu și-a dorit o schimbare în cariera sa de antrenor și a decis să plece de la echipa secundă a celor de la Inter Milano. Acum, fostul căpitan al României așteaptă oferte, iar acestea nu au întârziat să apară, astfel că tehnicianul are trei propuneri clare la ora actuală.

Este vorba despre Cagliari (Serie A), Pescara (Serie C), dar și Modena (Serie B), anunță italienii. Indiscutabil, cea mai tentantă este prima menționată, deoarece antrenorul român ar avea șansa să activeze în prima ligă, însă rămâne de văzut cum se vor desfășura discuțiile, dar și care vor fi condițiile lui Chivu pentru a semna un contract.

Cristi Chivu a făcut școala de antrenori la Coverciano și a pregătit prima echipă în vara anului 2018. În trecut, fostul fundaș a lucrat la UEFA, acolo unde a îndeplinit funcția de analist.

Cristi Chivu, prea scump pentru Ajax

Formația din Amsterdam l-a dorit pe Cristi Chivu pe postul de antrenor secund, însă tratativele au picat în cele din urmă. Potrivit jurnaliștilor olandez, antrenorul român a solicitat un salariu prea mare, motiv pentru care Ajax a fost nevoită să se reorienteze.

„Ajax ar vrea să aducă în staff și un fost jucător, cineva care să știe cum e să câștigi Champions League, însă românul Cristi Chivu s-a dovedit prea scump”, – publicația AD.

„Sosirea lui Cristian Chivu pare dificilă. Fostul fundaș al lui Ajax, acum antrenor la tineretul lui Inter, era văzut drept o variantă pentru postul de antrenor secund, însă nu a putut ajunge la o înțelegere cu clubul” – publicația Voetbal International.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare