Costel Gâlcă, încântat după debutul la Universitatea Craiova: „Mi-a plăcut foarte mult”. Ce a scos în evidență după victoria cu Sepsi

Costel Gâlcă s-a arătat în mare parte foarte mulțumit de jocul prestat de echipa sa în meciul Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, din etapa a cincea a play-off-ului Superligii, care a consemnat debutul său pe banca tehnică a grupării din Bănie.

Fostul internațional a scos în evidență în primul rând faptul că jucătorii săi au arătat o atitudine foarte bună pe durata întregii partide și a apreciat faptul că ei au înțeles foarte rapid ce le-a cerut el să facă în mod special.

Costel Gâlcă nu a dorit să își aloce prea multe merite la finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

De asemenea, antrenorul în vârstă de 52 de ani a mai subliniat și că echipa sa s-a prezentat în general bine pe fază defensivă și, în plus, s-a mai arătat încântat de un aspect, cel reprezentat de faptul că noii săi „elevi” au comunicat foarte mult în timpul jocului și s-au ajutat reciproc în multe momente.

„Cred că e meritul jucătorilor, au avut atitudine, au înțeles rapid ce trebuie să facem, să stăm bine în teren, să fim pragmatici. Pentru început mi-a plăcut foarte mult, au avut atitudine, s-au ajutat unul pe altul, este important pentru mine să existe comunicare între ei, să fim bine organizați în apărare. Deocamdată nu știu nimic. Koljic simte ceva, dar nimic mai mult, nu știu.

Sunt optimist, pentru că am câștigat azi și pentru ce am văzut în teren, dar meciurile vor fi diferite, trebuie să ne adaptăm la tot, să fim mai inteligenți în joc. O să fie altă istorie cu celelalte echipe, în fiecare meci se schimbă partitura.

Băieții au făcut-o foarte bine. Cel puțin pe termen scurt trebuie să menținem atitudinea, să fim compacți și să putem participa cât mai mulți pe faza de apărare după ce se pierde mingea”, a spus Costel Gâlcă la finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare