Cornel Dinu, brutal de sincer! A pronunţat cuvântul „whiskey” când a fost întrebat ce părere are despre noul antrenor de la Rapid, Neil Lennon

Neil Lennon, noul antrenor de la Rapid, şi-a creat o faimă de bad-boy după mai multe episoade controversate în care a fost implicat. Cornel Dinu nu l-a iertat.

„Procurorul” a pronunţat cuvântul „whiskey” când a fost întrebat ce părere are despre tehnicianul giuleştenilor.

Sfatul lui Cornel Dinu pentru rapidişti

Fosta glorie a lui Dinamo le-a transmis rapidiştilor un mesaj savuros: „Pitiți whiskey-ul!”.

„Eu am avut o relație foarte bună, care este continuată de prietenul meu Ionuț Lupescu, care e un om extraordinar, cu Ferguson. Am să spun ceva. Vechiul stadion de la Liverpool, înainte să fie renovat, ieșirea era într-un fel spre peluză.

Era printr-un tunel. În tunelul respectiv erau vestiarul gazdelor, vestiarul oaspeților și în fund era magazia de echipament. Noi când am jucat meciul nostru cu Liverpool în 1984 era un moment de schimbare de antrenor.

Și era antrenor Joe Fagan. Joe Fagan, care era un fel de om al casei la Liverpool de vreo 50 de ani de zile. Avea vreo 60 și ceva de ani. Ședința tehnică a fost făcută între jucători, care au ieșit pe teren cu 90 de minute înainte de începerea partidei.

Iar Joe Fagan, ca și Ferguson, nu ieșea pe teren până nu lua un mic păhărel de licoare scoțiană. Joe Fagan cred că lua mai mult.

Domne, mi-e să nu-i dea fumul în whiskey și să creadă că whiskey-ul încă nu e gata și e la fumătoare”, a spus Cornel Dinu despre Neil Lennon, la fanatik.ro.

Iain Brunskill, secundul lui Neil Lennon la Rapid

În încercarea de a reimpune ordine la Rapid, Dan Șucu i-a dat mână liberă lui Neil Lennon. Omul de afaceri face tot posibilul pentru a-i asigura nord-irlandezului și tot confortul de care are nevoie.

Una dintre cerințe este asigurarea unui staff pe placul britanicului. Iain Brunskill va fi secund în Giulești. Tehnicianul se poate lăuda că a antrenat între 1996 – 2008 la juniorii lui Liverpool (antrenor principal la U18).

”Iain Brunskill va face parte din stafful lui Neil Lennon, urmând să fie antrenorul secund al Rapidului. În vârstă de 47 de ani, antrenorul englez deține Licența UEFA Pro și are o vastă experiență ca manager, începându-și cariera la Liverpool FC, unde a condus formația U18 timp de 10 ani, între 1998 și 2008, când a preluat echipa secundă a lui Blackburn Rovers (2008 – 2010).

După doi ani, Brunskill a devenit „secundul” formației de seniori a lui Blackburn, în Premier League și Championship, iar în 2013 a fost antrenor principal, pentru un sezon, la Floriana FC, în Malta.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare