Continuă telenovela la Ploiești! S-a decis cine va sta pe banca Petrolului, la meciul cu FCU Craiova din play-out

Petrolul Ploiești a luat o decizie, cu privire la antrenorul căruia îi va reveni rolul de a pregăti echipa pentru meciul cu FCU Craiova, programat luni, ora 20:30, în cadrul primei runde a play-out-ului. Încercările oficialilor clubului ploieștean de a-i aduce pe Marius Șumudică, Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe au fost în zadar.

Având în vedere acest aspect, „lupii galbeni” au apelat la serviciile unuia dintre foștii secunzi ai lui Florin Pîrvu, tehnician care a ajuns la FC Voluntari, după despărțirea de Petrolul.

Florin Stîngă, pe banca „lupilor” la meciul cu FCU Craiova

Florin Stîngă a făcut parte din staff în perioada în care Pîrvu antrena la Ploiești. În cariera sa, acesta a îndeplinit și rolul de antrenor principal. Tehnicianul de 45 de ani a mai trecut pe la Tunari, Academica Clinceni sau Astra Giurgiu.

Stîngă deține licența A, astfel că are dreptul de a fi prezent pe banca Petrolului pentru 30 de zile. Acesta este termenul pe care Federația Română de Fotbal l-a impus cluburilor, perioadă în care oficialii au obligația de a angaja un antrenor cu licența Pro.

Conducătorii „găzarilor” vor continua procesul de căutare a unui tehnician potrivit pentru formația ploieșteană, însă Florin Stîngă și-ar putea păstra funcția de antrenor, în cazul în care rezultatele Petrolului vor fi de partea sa. Acesta va fi ajutat de Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore, ultimii „supraviețuitori” din staff-ul lui Florin Pîrvu.

Eugen Neagoe, aproape de a prelua Petrolul

Recent, s-a discutat despre posibilitatea ca Eugen Neagoe să devină noul antrenor al ploieștenilor. Tehnicianul nu a putut încheia înțelegerea cu FC Argeș, club la care activează în prezent.

Potrivit spuselor lui Daniel Stanciu, motivul pentru care Neagoe nu a putut ajunge la Ploiești este reprezentat de solicitarea financiară pe care acesta a avut-o față de conducerea clubului, în momentul în care se dorea îndepărtarea sa.

„Argeșul nu a vrut să-l lase pe Neagoe să plece deoarece atunci când a intenționat să-l dea afară pentru rezultate slabe, acesta a solicitat plata clauzei de reziliere. Cele două părți s-ar putea înțelege totuși după acest meci”, a afirmat Stanciu, conform digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare