Consolarea lui Mihai Stoica după Rapid – FCSB 4-0: „Orice complex are un final”

Mihai Stoica a găsit rapid o consolare după meciul Rapid – FCSB 4-0, disputat sâmbătă seară pe Arena Națională în cadrul ultimei etape din acest sezon regulat de Superliga.

Deși s-a arătat foarte dezamăgit de prestația jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous și Mihai Pintilii și a admis că rivalii din Giulești au fost cu adevărat net superiori în acest joc, președintele Consiliului de Administrație a ținut să spună că simte că acest complex dezvoltat în ultimul timp de echipa roș-albastră în fața formației antrenate de Cristiano Bergodi va ajunge în scurt timp la final.

Mihai Stoica a identificat câteva motive de consolare la finalul meciului Rapid – FCSB 4-0

De asemenea, oficialul de la FCSB a mai găsit un argument pentru a trece mai ușor peste acest eșec usturător în faptul că echipa pe care o reprezintă a pierdut practic doar 1.5 puncte în lupta cu Rapid pentru titlu, întrucât punctajele tuturor echipelor din Superliga au fost înjumătățite odată cu disputarea ultimei etape din sezonul regulat.

În plus, Mihai Stoica a mai adus în discuție și faptul că, în viziunea sa, o astfel de înfrângere la scor este în linii mari mai ușor de „digerat” în comparație cu un eșec survenit în urma unui gol primit pe final de joc sau în urma unei erori grave de arbitraj.

„Pauza a venit rău pentru noi, pentru că noi nu am mai ieşit de la cabine. Singura veste bună a fost că se înjumătăţesc punctele pierdute în acest meci. Era mai rău dacă se întâmpla asta în play-off. Uneori e mai uşor de digerat o asemenea înfrângere decât una cu gol primit în prelungiri sau cu greşeli de arbitraj. Felicit Rapidul pentru tot, de la organizarea meciului până la evoluţia din teren.

Am zis că trebuie ne luăm bărbăţia în teren, îmi doream să se vadă diferenţa dintre bărbaţi şi băieţi. Însă n-am fost deloc bine. Băieţii din acest meci au fost, însă, bine în restul sezonului. Eu am un singur regret imens. Au asistat 10 mii de suporterii în peluza noastră la o înfrângere de o asemenea dimensiune.

Scorul nu e prea aspru, chiar reflectă ce s-a jucat în special în repriza a doua. Eu n-am spus niciodată că este încheiat campionatul. Eu chiar am zis că dacă intrăm cu un avans de opt puncte, tot nu e jucat campionatul.

Ne bate Rapid pe unde ne prinde, ne-a zăpăcit. Cum noi pe Craiova o batem aproape mereu, aşa am dezvoltat şi noi un complex în faţa Rapidului.

Dar orice complex are şi un final, sper să se încheie acest complex în play-off”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare