Nu îl iartă pe Mihai Stoica: ”Relația noastră nu mai există!”

Raul Rusescu (35 de ani) a dezvăluit că nu a refăcut relația cu Mihai Stoica (58 de ani). Cei doi au fost foarte apropiați pe parcursul colabărării la FCSB, dar legătura s-a rupt după ce managerul echipei lui Gigi Becali l-a acuzat pe fostul atacant că nu apără interesele roș-albaștrilor.

Raul Rusescu a îmbrăcat de trei ori tricoul FCSB. De fiecare dată a fost bine primit de fani, care l-au considerat un idol. Lupta la titlu, din 2021, l-a prins pe fostul atacant în mijlocul ”războiului” dintre FCSB și CFR Cluj.

Raul Rusescu nu îl iartă pe Mihai Stoica

După remiza dintre FCSB și Academica Clinceni, 2-2, Gigi Becali l-a acuzat pe Rusescu că apără interesul celor de la CFR Cluj. Vorbele omului de afaceri au fost întărite de Mihai Stoica.

La trei ani după evenimente, ”Ruse” spune că între ei nu mai există o relație.

”Lucrurile sunt simple. Am avut o relație foarte bună, care nu mai există în acest moment. Și punct.

Așa cum v-am zis, nu mai există o relație între noi”, a spus Raul Rusescu pentru Gsp.

Mihai Stoica, pus la punct de Rusescu

Acuzat de Meme Stoica pentru că și-a apărat șansele, Rusescu a ripostat printr-un mesaj impresionant.

„Steaua l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris Stoica, acum trei ani.

„Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Rusescu: ”Nu îmi trădez trecutul”

Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și să creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt nașul
-nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie 😉)”, a scris Rusescu pe Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare