Conducerea lui Dinamo a luat o decizie uluitoare, după sancțiunile Comisiei de Disciplină! „Câinii” vor părăsi Bucureștiul după meciul cu „găzarii”!

Conducerea lui Dinamo a aflat sancțiunile impuse de către Comisia de Disciplină. În urma incidentelor petrecute la partida dintre dinamoviști și arădenii de la UTA, din ultima etapă a sezonului regulat, s-a luat decizia ca cele două cluburi să nu beneficieze de sprijinul suporterilor pe parcursul următoarelor patru partide de pe teren propriu. De asemenea, Comisia de Disciplină a acordat și două amenzi, în valoare de 100.000 de lei fiecare.

Se pare că oficialii „câinilor” au luat o decizie incredibilă după aflarea acestor vești, iar echipa ar urma să plece din București după duelul cu Petrolul, pentru următoarele trei meciuri considerate pe teren propriu.

Conducerea lui Dinamo a decis: „câinii” vor juca la Târgoviște!

În urma sancțiunilor pe care Comisia de Disciplină le-a dictat, după ce ultrașii de la „Peluza Sud Dinamo” și cei de la „Peluza Sud Steaua” s-au luat la bătaie pe suprafața de joc la partida Dinamo – UTA, „câinii” au ajuns la o concluzie.

După meciul cu Petrolul, care va avea loc pe data de 1 aprilie, pe „Arcul de Triumf”, Dinamo va disputa următoarele meciuri de acasă la Târgoviște.

Potrivit celor de la prosport.ro, elevii lui Zeljko Kopic vor da piept cu Poli Iași, FC Voluntari și UTA Arad pe stadionul „Eugen Popescu”. Decizia Comisiei de Disciplină a picat cum nu se poate mai rău pentru dinamoviști, care mai au fix patru meciuri de disputat pe teren propriu în vederea evitării retrogradării.

Situația din clasament este una foarte complicată. Dinamo a pierdut fără drept de apel în prima etapă a play-out-ului, pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 0-3, iar forma bună arătată la finalul sezonului regulat pare să nu mai conteze cu nimic.

Andrei Nicolescu a dat vina pe steliști pentru incidentele de la meciul cu UTA Arad

Clubul Dinamo a fost nevoit să achite 10 mii de euro pentru a acoperi pagubele de la Dinamo – UTA, de pe „Arcul de Triumf”. Ulterior succesului „câinilor” și implicit incidentelor, Andrei Nicolescu a pasat vina către ultrașii de la CSA Steaua, veniți la meci alături de „frații” de la Arad.

„Am fost la poliție pentru că a fost creat un prejudiciu acolo, iar noi suntem clubul organizator. Am fost obligați să facem acest lucru, dacă nu făceam asta eram văzuți altfel. Nici noi nu știm foarte multe detalii. Noi vom plăti, pentru că nu putem să nu facem asta.

Vom lua deciziile atunci când vom cunoaște toate deciziile, dar nu pot să vorbesc acum pentru că nu știm nimic concret. Important este clubul în această poveste, iar clubul trebuie păstrat în afara oricărei probleme.

Vrem să luăm măsuri și vom lua măsuri pentru a ne asigura că astfel de evenimente să nu se mai întâmple niciodată într-un stadion unde noi suntem organizatorii evenimentului.

Am luat deja legătură cu o firmă specializată pentru scanare în ceea ce privește intrarea în stadion, pentru că vrem să descurajăm acest lucru și vom ajunge să facem scanări ca la aeroport, dacă asta e măsura pe care trebuie să o luăm, a declarat conducătorul lui Dinamo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare