Comisia de Disciplină a mimat sancțiunile în cazul Rapidului! Ce s-a întâmplat la meciul cu Farul

Comisia de Disciplină doar a mimat sancțiunile în cazul Rapidului, fapt ce a putut fi observat la meciul jucat de giuleșteni pe teren propriu în fața celor de la Farul, în prima etapă a play-off-ului din acest sezon de Superliga.

Din cauza faptului că la partida din ultima rundă a sezonului regulat, câștigată pe Arena Națională cu scorul de 4-0 în fața celor de la FCSB, s-au folosit mai multe materiale pirotehnice, de către ambele galerii, s-a decis ca echipa alb-vișinie să fie sancționată cu o amendă destul de consistentă, dar și cu închiderea unor sectoare ale arenei din Giulești la acest meci cu Farul.

Cum a mimat Comisia de Disciplină sancțiunea referitoare la închiderea unor sectoare ale stadionului Giulești la meciul dintre Rapid și Farul, din prima etapă a play-off-ului

Pe durata acestui joc s-a putut constata că sectoarele care au fost închise nu au fost unele dintre cele din „Peluza Nord”, adică cea din care s-au realizat de-a lungul timpului show-uri pirotehnice de o anumită amploare, ci cele de la „Peluza Sud”, acolo unde de obicei vin fani rapidiști care nu apelează la astfel de manifestări.

De asemenea, a mai fost închisă o zonă situată în marginea Tribunei a doua, cea aflată în imediata vecinătate a sectorului în care stau în mod tradițional suporterii echipei oaspete pe stadionul din Giulești.

Fără îndoială că o lovitură mai importantă pentru suporterii rapidiști, una care ar fi putut să îi determine ca pe viitor să nu mai abuzeze de anumite materiale pirotehnice, ar fi fost constituită de închiderea anumitor sectoare din „Peluza Nord”, acolo unde stau mereu ultrașii acestei echipe. Nu s-a întâmplat însă acest lucru, astfel încât se poate spune fără teamă de eroare că galeria clubului alb-vișiniu nu a fost deloc afectată de această sancțiune dictată de Comisia de Disciplină.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare