CFR Cluj s-ar putea „destrăma”! Patronul Nelu Varga va fi ca un „uragan” dacă echipa nu câştigă Cupa României. Adrian Mutu şi Cristi Balaj, vizaţi!

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere. Patronul Nelu Varga se implică din nou total la nivel managerial. Omul de afaceri le-a trasat colaboratorilor săi obiectivul pentru finalul de sezon: câştigarea Cupei României.

Altfel, posturile celor mai importanţi oameni din club, Adrian Mutu şi Cristi Balaj, vor fi în pericol.

Problemele financiare la CFR

Dincolo de rezultatele sportive, CFR Cluj fiind pe locul 4 în play-off, cu 27 de puncte, ardelenii se confruntă şi cu probleme financiare. Există o lună restantă faţă de jucători, iar faţă de conducători s-ar fi adunat mai multe luni, potrivit gsp.

Inclusiv președintele Cristi Balaj, directorul sportiv Marius Bilașco, precum și Bogdan Mara sunt neplătiți de mai mut timp. De mai bine de șase luni. Iar contractul lui Balaj ajunge la final, în vară, după încheierea campionatului.

Aşadar, există mai multe motive pentru care despărţirea dintre CFR şi preşedintele clubului, Cristi Balaj, să se producă la finele sezonului.

Mutu, obligat să câştige Cupa României

Nici staff-ul tehnic nu se simte mai bine. Învăţat cu trofee în era Dan Petrescu, Nelu Varga nu mai suportă încă un sezon fără un succes. De aceea, i-a trasat lui Adrian Mutu drept obiectiv câştigarea Cupei României. Altfel, nu este exclusă rezilirea contractului cu „Briliantul”.

Furia patronului din Gruia a fost generată de cheltuielile foarte mari ale clubului, iar lipsa peformanţei sportive este sinonimă cu o „gaură neagră” şi mai profundă.

”De la vară discutăm despre altceva. Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul. Am vrut să echilibrez clubul”, a spus Varga, potrivit prosport.

La începutul lunii aprilie, CFR Cluj întâlneşte Corvinul Hunedoara, din Liga a 2-a, în sferturile competiţiei knock-out. Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României se vor desfășura într-o singură manșă.

Sferturile de finală ale Cupei României

Corvinul – CFR Cluj

FCU Craiova – FC Voluntari

Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Universitatea Cluj – Hermannstadt

Program Cupei României

Sferturile de finală: 3 aprilie 2024

Semifinale: 24 aprilie 2024

Finala: 15 mai 2024

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare