Ce s-a întâmplat cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la meciul Parmei, după ce au fost criticați de presa din Italia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost recent criticați de presa din Italia, în urma evoluțiilor avute de ei în meciul jucat de Parma pe teren propriu în Serie B contra celor de la Cosenza, terminat la egalitate, scor 1-1.

Fostul fotbalist de la FCSB a fost criticat pentru faptul că a ratat o ocazie uriașă de a le aduce „cruciaților” toate cele trei puncte, semnând o ratare foarte mare pe final de joc, atunci când a lovit bara, și a primit astfel doar nota 5 pentru prestația din această partidă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au început doar pe banca de rezerve ultimul meci al Parmei din Serie B

De partea cealaltă, fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost notat cu 5.5 și, chiar dacă a fost apreciat pentru faptul că s-a arătat destul de mult la joc, i s-a reproșat totuși că spre finalul jocului a „dispărut” din acțiunile ofensive purtate de echipa antrenată de Fabio Pecchia.

Se mișcă mult între linii, iar startul său este foarte pozitiv. Pe măsură ce minutele trec, el dispare din ce în ce mai mult de pe radar și își pierde din incisivitate. Schimbat în minutul 59 cu Bonny”, au scris cei de la Parma Live despre Valentin Mihăilă.

Ca urmare a evoluțiilor lor ceva mai șterse din partida cu Cosenza, care au fost doar semnalate de către jurnaliști apropiați de Parma, cei doi internaționali români au început doar pe banca de rezerve meciul din deplasare cu Ternana, câștigat de formația gialloblu cu scorul de 3-1 în cadrul etapei cu numărul 28 din acest sezon de Serie B.

Dennis Man, cel despre care se zvonește în această perioadă că ar fi monitorizat de către cei de la Borussia Dortmund, a fost introdus pe teren la pauză, la scorul de 2-0, în locul lui Partipilo, în vreme ce Valentin Mihăilă l-a schimbat pe Benedyczak în minutul 65. Cei doi nu au reușit să își pună în mod decisiv amprenta asupra jocului, întrucât al treilea gol al Parmei a venit după ce Casasola și-a înscris în propria poartă.

Gruparea gialloblu rămâne pe primul loc și are șanse foarte mari să revină în Serie A

În urma victoriei de la Ternana, Parma și-a consolidat locul în fruntea clasamentului din Serie B, cu 59 de puncte acumulate după primele 28 de meciuri disputate, cu 8 puncte în plus față de Venezia, ocupanta poziției secunde, formație care însă în prezent are și o partidă în minus față de gruparea parmegiană.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare