Ce crede Mihai Stoica despre Viorel Moldovan, după ce fostul atacant a lăsat meseria de antrenor pentru cea de preşedinte la Rapid

Viorel Moldovan (51 ani) a renunţat la meseria de antrenor pentru funcţia de preşedinte la Rapid. O mutare surprinzătoare chiar şi pentru oamenii din lumea fotbalului, care îl cunosc pe fostul atacant al naţionalei.

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, de-acum rival cu Moldo-gol, a vorbit şi el despre schimbările de macaz din Giuleşti.

Se vor certa MM Stoica şi Moldovan?

Colegi în studiourile TV, atunci când „îmbracă” rolurile de analişti, Stoica şi Moldovan se vor duela în derby-urile FCSB – Rapid din Superligă.

„Mă bucur, e un om pe care-l respect, l-am respectat mereu şi care impune respect. N-aş putea să mă cert cu Viorel Moldovan şi nu cred că o s-o fac.

Ne contrazicem, dar nu cred că ajungem acolo. Eu nu m-aş fi gândit la asta pentru că nu mă aşteptam să ajungă preşedinte. Vio începe o muncă destul de grea şi s-ar putea să fie şi plictisitoare la un moment dat„, a declarat MM Stoica la orangesport.ro.

Obiectivele noului şef rapidist

Viorel Moldovan revine astfel la clubul pentru care a evoluat din postura de jucător.

„Rapid e pe un drum corect în ceea ce privește managementul unui club de fotbal. Sunt anumite schimbări care au intervenit la Rapid. Clubul are stabilitate financiară, organizare foarte bună.

Eu trebuie să dau direcția și să asigur un echilibru. Rolul meu va fi complex. Atribuțiile mele vor fi spre aspectul tehnic, spre centrul de formare, de recrutare, transferuri, comunicare, care e foarte importantă.

E important să oferi transparență, să ai dialog. Nu am ezitat când domnul Șucu mi-a propus acest post. Am fost surprins, aveam alt plan, dar totul s-a modificat și sunt concentrat pe ce am de făcut aici, la Rapid.

Chiar dacă nu am experiență, mă voi adapta repede. Rezultatele mă vor evalua, nu pot să mă autoevaluez acum. Pe termen scurt, e important să stabilizăm lucrurile la nivel de lot.

Avem un antrenor nou, străin, care a câștigat titluri. Are experiență, a activat la un nivel înalt. Dar trebuie ajutat, vine într-o țară cu altă mentalitate față de cea britanică. Are nevoie de sprijin.

Trebuie să-l ajutăm, să construim un lot echilibrat. Rapid nu poate să lupte în partea de jos a clasamentului. Acest sezon a fost un eșec usturător, terminarea pe locul 6, comparativ cu investițiile.

Obiectivele sunt locurile 1-3 și câștigarea Cupei României, implicit un loc de cupe europene. Trebuie să devenim mai puternici decât sezonul trecut”, a declarat Viorel Moldovan pentru Rapid TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare