Cât de gravă este accidentarea lui Micky van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin pe post la Tottenham. Chiar internaționalul român a furnizat informația

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a dezvăluit că a primit chiar de la internaționalul român în vârstă de 22 de ani informația referitoare la cât de gravă este accidentarea lui Micky van de Ven, concurentul său pe post de la Tottenham.

Fostul fotbalist de la Juventus sau Genoa s-a dus la finalul meciului din deplasare cu Aston Villa, câștigat de Tottenham cu scorul de 4-0, la coechipierul său pentru a vedea care este starea medicală a acestuia, iar internaționalul olandez i-ar fi transmis că ar fi vorba doar despre o întindere ușoară, ceea ce ar însemna că fostul jucător de la VfL Wolfsburg ar urma să revină destul de rapid pe teren.

Radu Drăgușin l-a întrebat pe Micky van de Ven în legătură cu accidentarea sa la scurt timp după finalul meciului Aston Villa – Tottenham 0-4

Bineînțeles că a fost vorba doar despre o presupunere a lui van de Ven, iar verdictul final va fi oferit doar în urma unor investigații amănunțite la care el va fi supus.

De asemenea, cu aceeași ocazie, agentul FIFA a vorbit și despre prestația avută de Radu Drăgușin în cele 50 de minute bifate de el pe gazonul de pe „Villa Park” și s-a arătat pur și simplu încântat prin prisma aceasta.

„Am vorbit el după meci și Radu mi-a zis că s-a dus la Micky după meci, l-a întrebat cum se simte și Micky i-ar fi zis că e ceva ușor, o întindere ușoară, dar nu făcuse nicio investigație atunci.

A fost impecabil. Faptul că echipa nu are luat gol, nu s-a mai întâmplat de ceva timp. La majoritatea meciurilor au luat gol. Pentru noi a fost perfect.

Practic a fost un redebut. Că până acum au fost 5 minute, 10 minute. Eu zic că e un debut de nota 10. Echipa a câștigat de maniera cu care a câștigat. La o echipă situată deasupra. Aston Villa e o echipă de Champions League, deci putem spune că a fost de nota 10.

N-am vrut să mă duc la meci. Parca am simțit ceva. Și când am văzut că s-a accidentat Micky, din păcate, mi-am dat seama că e momentul în care Radu va intra. Am avut un pic de emoții, am simțit un pic presiunea faptului că e un meci important și intră direct, dar la final am fost foarte fericit, pentru rezultat, pentru Radu.

Munca se răsplătește. Eu știu cum s-a antrenat, știu câte sacrifcii face. Dar, ca orice om, când trece timpul și vezi că nu se întâmplă, te gândești. Dar ieri mintea mi-a zis să fiu din nou liniștit”, a spus Florin Manea, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare