Cât costă un burger Drăgușin la restaurantul fotbalistului de la Tottenham Hotspur. Prețurile nu sunt deloc mici în locația din București

Radu Drăgușin, fotbalistul în vârstă de 22 de ani de la Tottenham, deține împreună cu fratele său un restaurant de tip fast-food în București.

Acesta a devenit foarte popular în Capitală, și nu numai, odată cu debutul internaționalului român la gruparea londoneză, consemnat în meciul disputat de aceasta în ianuarie în deplasare cu Manchester United, atunci când fratele fundașului central, cel care se ocupă de administrarea activității de la acel fast-food, din motive evidente, a fost surprins într-un clip video cu lacrimi în ochi atunci când l-a văzut pe Radu pășind pe gazonul de pe „Old Trafford”, iar momentul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, generând totodată și un proces de promovare involuntară a afacerii celor doi frați.

Un „burger Drăgușin” poate fi cumpărat în schimbul sumei de 58 de lei

„Gyro Mediterranean Flavors” se numește restaurantul, localizat în cartierul „Greenfield” din București. El se regăsește și pe principalele platforme de livrări care operează în prezent în România, iar prețurile produselor oscilează între valorile de 32 de lei, pentru o „salată Gyro”, și 292 de lei, pentru un „platou Gyro 4+”.

Când vine vorba despre burgeri, cel denunit sugestiv „Drăgușin” are un preț de 58 de lei, în vreme ce un „Double cheese & bacon burger” poate fi achiziționat în schimbul sumei de 74 de lei.

În rest, celelalte produse se încadrează în linii mari în intervalul 37 – 58 de lei, aici fiind incluse mâncăruri precum Pită Gyros, Pită Souvlaki sau Pancetta Pork, printre altele.

Fundașul central român a devenit în ultima perioadă subiect de polemică la Tottenham, iar antrenorul Postecoglou are parte frecvent de critici din partea suporterilor pe seama acestui subiect

Radu Drăgușin a ajuns la trei meciuri consecutive fără minut bifat în Premier League în tricoul lui Tottenham, fapt care i-a determinat pe unii dintre suporterii formației din Nordul Londrei să îl critice destul de aspru pe antrenorul Ange Postecoglou.

„Este dur să-l plasezi pe Drăgușin atât de jos pe listă, dar fundașul român a bifat doar 8 minute de când a venit de la Genoa, în ianuarie, pentru 25 de milioane de lire sterline (n.r. se referă la minutele din timpul regulamentar, fără prelungiri).

Aportul lui Drăgușin de până acum face dificilă misiunea de a judeca fundașul. Totuși, performanțele impresionante ale tânărului de 22 de ani în Serie A din acest sezon sugerează că el s-ar putea afla mai sus pe această listă”, au notat recent cei de la spursweb.com, o comunitate de fani ai „pintenilor”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare