Cariera lui Horațiu Moldovan, pusă în pericol! Jurnaliștii spanioli au făcut un anunț crunt pentru portarul lui Atletico Madrid

Horațiu Moldovan (26 de ani), goalkeeper-ul român care nu evoluează deloc la Atletico Madrid, și-ar putea lua adio în curând de la buturile de pe „Metropolitano”. Presa din Spania a făcut o dezvăluire importantă cu privire la portarul pe care a pus ochii gruparea madrilenă.

La începutul acestei luni, Atletico Madrid a hotărât să se despartă de Jan Oblak, titularul sloven de 31 de ani de pe postul de goalkeeper.

Horațiu Moldovan se poate lupta pentru un loc în poartă cu David De Gea!

Jan Oblak este considerat unul dintre cei mai buni portari din lume la acest moment. Atletico Madrid dorește să profite la maxim de pe urma plecării sale.

Horațiu Moldovan a venit în capitala Spaniei în iarna acestui an, de la Rapid. Românul de 26 de ani nu a apucat să debuteze deocamdată pentru echipa lui Diego Simeone. Intențiile șefilor clubului madrilen, dezvăluite de presa iberică, indică un viitor foarte neplăcut pentru Horațiu Moldovan alături de fosta campioană din La Liga.

Conform oamenilor de presă din Spania, un eventual transfer al lui Oblak i-ar determina pe conducătorii lui Atletico să îl aducă înapoi pe David De Gea, superstarul plecat de la Manchester United.

  • Portarul spaniol și-a început drumul mare la Atletico Madrid. A fost promovat de la juniori în 2009, iar la doi ani distanță a fost vândut pe „Old Trafford”. „Diavolii roșii” au plătit 25 de milioane de euro pentru transferul său.
  • David De Gea nu mai activează din vara precedentă. A dispus de oferte, majoritatea din Arabia Saudită, însă prioritatea sa este să revină în țara natală.

Chelsea îl vrea pe Jan Oblak

Gruparea londoneză nu mai vrea să mizeze pe experiența tinerilor, cautând un portar care să poată avea un cuvânt important de spus destul de repede.

Astfel, conducerea de pe „Stamford Bridge” a ajuns la concluzia că Jan Oblak este cel mai potrivit pentru nevoile echipei. Mutarea s-ar putea concretiza pe parcursul acestei veri, dat fiind faptul că Atletico și-a exprimat interesul clar cu privire la despărțirea de goalkeeper-ul sloven.

  • Recent, au apărut în presa internațională informații conform cărora Chelsea ar putea fi depunctată și amendată. Todd Boehly, patronul american al londonezilor, este acuzat că nu ar fi respectat legile fair-play-ului financiar din fotbalul englez.

NU RATA: Chelsea își depășește singură recordul! Cel mai căutat atacant din Serie A este dorit cu disperare pe Stamford Bridge! Londonezii nu se uită la bani

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare