Breaking News! Petrolul Ploiești, apel disperat de ajutor pentru Ionuț Șerban! Fostul dinamovist a ajuns la Fundeni în stare gravă! Cauzele sunt necunoscute!

Petrolul Ploiești a lansat un apel umanitar pentru Ionuț Șerban (28 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo, care trece prin clipe extrem de dificile. Acesta nu s-a simțit deloc bine, motiv pentru care a fost dus la spital. Problemele sale de sănătate sunt încă necunoscute.

„Găzarii” încearcă să pună umărul la ajutorarea lui Ionuț Șerban, dat fiind faptul că este născut în orașul Ploiești. Clubul prahovean a postat un mesaj pe rețelele sociale, prin care îndeamnă oamenii să doneze sânge pentru fostul jucător al „câinilor”.

Petrolul Ploiești le cere oamenilor să doneze sânge pentru Ionuț Șerban!

„Lupii galbeni” nu au rămas indiferenți, arătând că există umanitate chiar și atunci când vine vorba despre foști jucători ai rivalelor. Ionuț Șerban a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, pentru a putea fi realizate investigații amănunțite.

„Apel umanitar,

Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.
Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ.
Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.
De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”
, au transmis ploieștenii, prin intermediul unui comunicat.

Ionuț Șerban a stat opt ani la Dinamo

Fotbalistul a plecat de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare în vara anului 2021, după opt sezoane petrecute în tricoul „câinilor”. A mai evoluat pentru CSM Cetatea Turnu Măgurele și CS Blejoi, cluburi ce activează în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

Motivul pentru care Ionuț Șerban a stat opt ani la Dinamo este unul incredibil. A existat o clauză în contractul său, potrivit căreia, în cazul în care roș-albii doreau să se despartă de el, indiferent de motivele invocate, Vasile Șiman, fost patron la Sportul Studențesc, ar fi primit un milion de euro. Intrarea lui Dinamo în insolvență a rezolvat și acest caz.

73 de apariții are Ionuț Șerban în prima ligă din România, opt pentru Sportul Studențesc și 65 pentru Dinamo. A izbutit să înscrie și un gol. De asemenea, a fost convocat în lotul naționalei U18 de două ori.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare