Laszlo Balint, după U Cluj – Petrolul, 1-2: „Sunt trei puncte care cântăresc enorm pentru noi”

Petrolul Ploiești a reușit să învingă Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 4-a din play-out-ul Superligii. Laszlo Balint i-a mobilizat pe „lupi”, iar echipa a câştigat spectaculos pe Cluj Arena.

Irobiso și Jyry l-au făcut fericit pe Laszlo Balint la debutul la Petrolul. Veniţi de pe bancă, cei doi au marcat golurile victoriei.

Balint, despre importanţa punctelor

Balint i-a felicitat pe elevii săi pentru victoria obținută împotriva celor de la Universitatea Cluj. Antrenorul a fost mulțumit de faptul că Irobiso și Jyry, doi jucători introduși în repriza a doua, au reușit să întoarcă rezultatul.

„Este o victorie uriaşă, sunt 3 puncte care cântăresc enorm în clasament şi în starea noastră de spirit. Băieţii care au venit de pe bancă au venit cu o atitudine bună. În seara asta se demonstrează că doi jucători veniţi cu claritate au încercat să întoarcă soarta jocului. E o victorie pe un teren unde se câştigă foarte greu puncte.

Am avut încredere în toţi jucătorii, nu mi-a fost uşor să aleg primul 11, să analizeze într-un timp foarte scurt. Am avut discuţii individuale cu toţi jucătorii”, a spus Laszlo Balint după meci.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare