BREAKING NEWS. Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino! „Echipa a arătat ca o mașină la mâna a doua”

Adrian Mititelu l-a dat afară pe antrenorul Giovanni Costantino, după ce FCU Craiova nu a reușit să-învingă Poli Iași și a ajuns la al patrulea meci fără succes. Anunțul a fost făcut chiar de patronul echipei din Bănie. Omul de afaceri a spus că italianul este un tehnician bun, căruia i-au lipsit experiența și norocul și care a transformat un Mercedes de lux într-o mașină „la mâna a doua”.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe antrenorul Giovanni Costantino

Adrian Mititelu l-a dat afară pe antrenorul Giovanni Costantino la finalul partidei FCU Craiova – Poli Iași 1-1. Oltenii au condus după golul lui Ibrahim, dar au fost egalați în urma reușitei semnate de Adel Bettaieb. Pentru echipa din Bănie este al patrulea meci fără victorie, iar după înfrângerile cu Oțelul, CFR și Hermannstadt a urmat remiza cu Poli Iași, în care cei din camera VAR au anulat câte o reușită fiecărei echipe.

„Trebuie să ne obișnuim și cu astfel de momente. Când lipsesc rezultatele, presiunea crește și totul devine mai greu. Nu putem să ieșim din această situație decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament și, ca joc, suntem din ce în ce mai rău. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino”, a tunat Adrian Mititelu.

Omul de afaceri a explicat că nu a renunțat la antrenor doar din cauza rezultatelor slabe, ci și pentru că jocul echipei nu-i oferea nici speranță.

„Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu poate să stăpânească situația. Din cauza presiunii, nu mai poate da randament.E un bun teoretician, cunoaște fotbal, dar lipsa de experiență și ghinionul au dus la încheierea colaborării.

Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro.

Giovanni Costantino a preluat FCU Craiova în luna octombrie din anul 2023, după plecarea lui Nicolae Dică și a condus formația în 18 partide: 7 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri în toate competițiile.

Giovanni Costantino și-a anticipat demiterea

Giovanni Costantino a avut un discurs straniu la finalul partidei și a părut că anticipează faptul că va fi dat afară. Antrenorul a spus că vrea neapărat să discute cu Adrian Mititelu. Nu a mai apucat această întâlnire pentru că a fost dat afară.

„Trebuie să începem cu începutul pentru că în primele 10 minute am avut trei accidentați. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea! În prima repriză cred că ne-am apărat destul de bine, dar ce s-a întâmplat prelungiri nu a fost bine.

Cred că în acest moment o să vorbesc cu președintele despre situația în care suntem. Trebuie să vedem și să înțelegem de ce în decembrie eram una dintre cele mai bune echipe din România, iar acum nu se mai întâmplă asta, am pierdut ceva”, a spus Costantino.

Antrenorul italian a dat de înțeles că Bauza nu a vrut să joace susținând că este accidentat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare