BREAKING NEWS | A început licitația pentru Philip Otele! Cinci cluburi importante ale Europei îl vor neapărat. CFR a refuzat o primă propunere

Philip Otele (24 de ani) are parte de un sezon excelent în tricoul celor de la CFR Cluj, însă ar putea fi ultimul pentru el în Gruia.

Tot mai multe cluburi importante ale Europei se interesează de soarta sa și sunt gata să-l transfere.

După ce s-a scris de Brighton că este gata să facă o ofertă, alte patru cluburi stau la pândă pentru transferul jucătorului din Nigeria.

Napoli, pe lista cluburilor interesate de Otele

Nu cu foarte mult timp în urmă, formația turcă Trabzonspor a oferit 1.500.000 de euro pentru transferul lui Philip Otele, însă patronul celor de la CFR, Neluțu Varga, a solicitat 4.000.000 de euro în schimbul fotbalistului său.

  • 13 goluri și 6 pase decisive a adunat Otele la CFR Cluj, în 31 de meciuri disputate în acest sezon de Superligă.

Potrivit jurnalistului turc, Ekrem Konur, în afară de Brighton și Trabzonspor, alte trei formații au intrat în horă. Este vorba de campioana en-titre a Italiei, Napoli, de belgienii de la Club Brugge, formație obișnuită cu competițiile europene an de an, dar și formația engleză Brentford, aflată pe locul 15 în Premier League.

Cel mai probabil, formația care va plăti suma cerută de patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga – 4.000.000 de euro, va obține dreptul de a-l transfera pe fotbalistul african.

Philip Otele a venit la CFR Cluj în vara lui 2023, gratis, de la UTA Arad. Așadar, ar aduce un profit considerabil formației din Gruia.

Situația financiară a clubului din Cluj nu este una roz. Presa centrală anunță că există datorii către oamenii din staff, au fost executate restructurări masive de personal în club, iar anumite firme nu și-au primit drepturile în urma colaborărilor.

Așadar, Neluțu Varga pare obligat să-și vândă din nou cei mai buni jucători pentru a ține clubul pe linia de plutire.

  • Numai în vara lui 2023 a vândut jucători de 10.000.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare