Bogdan Lobonț se simte și el vizat de furia lui Dan Șucu: „A fost foarte clar pentru toată lumea”

Bogdan Lobonț a susținut în cursul zilei de vineri conferința de presă premergătoare meciului pe care Rapid îl va disputa duminică seară în deplasare cu CFR Cluj.

Pe lângă analiza jocului propriu-zis, antrenorului de la Rapid i s-a prezentat la un moment dat faptul că în acel comunicat de presă emis recent de Dan Șucu, în care acționarul majoritar al clubului din Giulești a lansat câteva „săgeți” către unii dintre colaboratorii săi, nu a existat vreo remarcă, directă sau indirectă, la fostul portar.

Bogdan Lobonț crede că mesajul dur transmis recent de Dan Șucu l-a vizat și pe el

Acesta însă nu a fost de acord cu acest lucru și a ținut să sublinieze că, în opinia sa, inclusiv el a fost vizat de analiza foarte dură făcută de Dan Șucu în contextul rezultatelor slabe obținute de Rapid în acest play-off.

„Totul depinde de noi, unde ne canalizăm energia și atenția, băieții au demonstrat că au resurse nebănuite. CFR Cluj tot timpul a fost o echipă puternică, în ultimii ani a avut obiectiv câștigarea campionatului, prezența în cupele europene.

Știm ce plusuri și ce minusuri avem noi, la fel și despre ei. Totul depinde de ce facem noi. CFR Cluj o să rămână o echipă puternică a fotbalului românesc, au resurse.

„Cum adică am ieșit impecabil?”

Cum adică Bogdan Lobonț a ieșit cel mai impecabil? Din punctul ăsta de vedere, cred că mesajul domnului Șucu a fost foarte clar pentru toată lumea, inclusiv pentru Bogdan Lobonț. Eu am opinia mea despre mesajul domnului Șucu. Vă spun sincer că nu vreau să îmi exprim opinia în ceea ce privește mesajul domnului Șucu. Pentru mine este clar. Opinia mea o țin pentru mine.

Ne-am ales această meserie, știm tot. E și posibilitatea să jucăm în ziua de Paști. Nu ne-a obligat nimeni să ne alegem meseria asta. Jucăm și în ziua de Paști, nu e niciun fel de problemă. Să încetăm să promovăm negativismul și cârcota între persoane, să încercăm să ne îndreptăm mai mult spre pozitivism, linia mea este asta.

Normal că în toate acestea intervine și spiritualitatea, spiritualitatea vorbește despre pozitivism, nu despre negativism”, a spus Bogdan Lobonț la conferința de presă susținută înaintea meciului CFR Cluj – Rapid de duminică seară. 

De asemenea, cu aceeași ocazie, fostul internațional a fost întrebat și în legătură cu zvonurile care îl dau pe Cristi Chivu ca antrenor, secund sau chiar principal, la Ajax, însă nu a dorit să intre în prea multe detalii. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare