Ar fi lovitura momentului pentru fotbalul românesc: Cristi Chivu are pe masă o ofertă de la Ajax!

Cristi Chivu (43 de ani) pare pregătit să facă pasul spre înalta performanţă. A antrenat, în ultimii ani, la Inter Primavera, unde a avut rezultate foarte bune, iar în Italia se vorbeşte foarte frumos despre fostul căpitan al naţionalei României.

Jurnaliştii italieni se aşteaptă ca tânărul tehnician să caute provocări mai mari.

Chivu are ofertă de la Ajax

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, preluat de Digisport, Ajax vrea să-i propună un contract pe 5 ani lui Chivu. În primă fază, fostul fundaş al lui Inter ar urma să primească postul de antrenor secund la Amsterdam, ca să se pregătească, uşor-uşor, pentru rolul de „principal”.

Cristi Chivu a jucat la Ajax Amsterdam în perioada 1999-2003. A fost şi căpitan al „lăncierilor”.

Unde l-a trimis Mircea Lucescu pe Cristi Chivu să antreneze

„Il Luce” şi-ar dori să-l vadă pe fostul căpitan al naţionalei României pe banca unei echipe de seniori. L-a şi sfătuit pe tehnicianul de 43 de ani în acest sens.

”Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis ‘gata, e timpul să mergi la seniori’!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare”, a spus Mircea Lucescu, la sosirea în România.

Ar fi o variantă şi pentru Inter Milano

Chivu a devenit o mare promisiune și ca tehnician. Este campion al Italiei cu Inter Primavera, iar mulți îl vedeau ca pe viitorul antrenor al echipei mari. Este și opinia lui Ianis Zicu, care speră să îi calce pe urme fostului căpitan al României.

”Țin legătura cu Cristi Chivu, sunt oameni care mai lucrează prin club, cu care mai țin legătura. Cristi Chivu? Toată lumea este conștientă de capacitățile lui de antrenor sau ca om. La momentul potrivit cu siguranță va avea ocazia să dovedească că are valoare la fel de mare ca antrenor așa cum a avut și ca jucător.

Cu siguranță o să ajung la un nivel bun ca antrenor, dar nu e vorba de visat. Am visat ca jucător, am ajuns. Să sperăm că o să ajung și ca antrenor în unul din primele cinci campionate ale lumii”, a spus Ianis Zicu pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare