Bogdan Andone a izbucnit după eșecul cu FCSB: ”Mi-au spus jucătorii să îi schimb!” Și-a distrus propria echipă

Bogdan Andone (49 de ani) a criticat foarte dur arbitrajul, dar și propria echipă, după meciul pierdut de Botoșani, 2-3 cu FCSB. Partida a contat pentru runda 27 din Superliga.

A fost un meci cu de toate pe Arena Națională. Cinci goluri, trei eliminări, faulturi și acuzații la aresa arbitrilor. ”A greșit la toate fazele”, a spus Florinel Coman, MVP-ul întâlnirii. Nici Bogdan Andone nu l-a iertat pe ”centralul” Cătălin Buși.

Bogdan Andone a izbucnit după eșecul cu FCSB

Antrenorul ultimei clasate din Liga 1 s-a plâns la final că jucătorii săi i-au cerut să fie schimbați la pauza partidei. Totul, de teama unei eliminări. De cartonașul roșu nu a scăpat până la urmă Kaprof.

”S-a văzut diferența de valoare, care a contat în anumite situații. Și dacă ne doream, nu puteam să dăm gol. Am luat cartonașe galbene și au venit jucătorii să îmi zică să îi schimb că le dă roșu.

Știam că asta se va produce încă din minutul 10. La orice fault, cădeau jos. FCSB e pe primul loc, merită să fie acolo”, a izbucnit Bogdan Andone.

Nici jucătorii nu au scăpat

Bogdan Andone nu și-a menajat nici propria-i echipă. Acesta i-a avertizat pe Florescu și compania că, dacă nu se vor trezi, vor ajunge în Liga 2 sau chiar vor fi părtași la desființarea clubului.

”Nu pot să rezolv problemele din defensivă. Ce pot să fac eu? Să intru să joc? O să intru și o să fac marcaj la adversari.

Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul. Ce să facem? E vorba de detalii, lucruri pe care eu le antrenez. E pozitiv că tot marcăm două goluri. Din păcate, am câștigat doar unul.

Dacă nu se trezesc, vom termina pe ultimul loc. Noi așteptăm de la un junior să ne facă treaba, iar seniorii sunt sub nivelul cerințelor!”, a mai spus antrenorul moldovenilor.

ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Absenți: V. Crețu (suspendat), Pantea (accidentat)
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof

Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Arena Națională, București (capacitate: 55.634 de locuri)
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) / A1: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) / A2: Ionuț Marius Bobe (București) / Arbitru VAR: Cristina Mariana Trandafir (București) / Arbitru AVAR: Ionuț Coza (Cernica-Ilfov) / R1: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov) / Observator arbitri: Vasile Bratu (Slobozia – Ialomița)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare