Blestemele nu se mai termină pentru Bogdan Lobonț. Antrenorul Rapidului, acuzat că a distrus un jucător important al giuleștenilor

După ce doi jucători importanți de la Rapid, Ermal Krasniqi și Cristi Săpunaru, i-au arătat o oarecare lipsă de respect în decurs de doar câteva zile, Bogdan Lobonț se confruntă acum și cu critici destul de agresive din partea unor foști fotbaliști ai grupării din Giulești.

Fostul atacant Robert Niță i-a reproșat în mod public antrenorului în vârstă de 46 de ani felul în care s-a comportat cu Răzvan Oaidă în timpul meciului pierdut de rapidiști pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața celor de la Universitatea Craiova.

Bogdan Lobonț, pus la zid de Robert Niță pentru modul în care s-a comportat cu Răzvan Oaidă în timpul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Fostul fotbalist a fost prezent în tribunele stadionului din Giulești la această partidă și susține că Lobonț l-a „hărțuit” pe toată durata jocului pe mijlocașul central, întrucât i-a făcut aproape fără întrerupere reproșuri fostului fotbalist de la FCSB.

În expunerea sa, Robert Niță a folosit chiar termenul „distrus” pentru a cataloga modul în care a relaționat Bogdan Lobonț cu jucătorul său în timpul meciului și, în plus, a spus că el ar fi ieșit de pe teren dacă ar fi fost pus într-o astfel de postură.

„Eu dacă eram jucător la Rapid în meciul cu Universitatea Craiova, eu cred că-i ziceam lui Lobonț prin minutul 20 dacă eram Oaidă: ‘Ia, mă, tricoul și joacă tu!’. Îți jur! Deci de unde stăteam eu, 6-7 rânduri mai sus, l-a distrus pe Oaidă.

Eu am zis că-l scoate la pauză, jur. ‘Oaidă nu e bine, Oaidă stânga, Oaidă dreapta’. Bă, ziceai că are o telecomandă și Oaidă trebuie să facă totul. Când se duce în față îi spunea să vină înapoi, când stătea înapoi îi spunea să se ducă în față”, a spus Robert Niță, potrivit fanatik.ro. 

Marea problemă generată de acele indicații oferite de antrenorul grupării din Giulești

De asemenea, subiectul a fost comentat și de un alt fost fotbalist al Rapidului, fostul portar Leo Toader, cel care a apreciat că, prin indicațiile pe care Lobonț i le-a dat lui Oaidă în timpul partidei cu Universitatea Craiova, cel poreclit „Pisica” nu a făcut decât să dezechilibreze linia mediană a echipei sale. 

„A fost o desincronizare la centrul terenului, între cei doi mijlocași centrali. Ori erau amândoi retrași, ori amândoi în față. Asta era problema la Rapid. Lipsa de comunicare s-a văzut în teren. Trebuia să-i zică lui Oaidă ce are de făcut, nu poți să-l cerți doar pe el. Ții minte și nea Viorel Hizo? Când îi venea pata pe unul, păi nu mai scăpa ăla nici mort. Îl teroriza pe cumătrul ăla, țipa doar la el”, a spus și Leo Toader, conform sursei citate anterior. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare