Bayer Leverkusen l-a transferat pe fostul dinamovist! Sumă impresionantă plătită de revelația din Europa

Aleix Garcia (26 de ani) a ajuns la un acord cu Bayer Leverkusen. Campioana Germaniei și finalista Europa League este gata să plătească 20 de milioane de euro pentru fostul dinamovist. Presa internațională vorbește despre o simplă formalitate.

Girona a avut un sezon de vis în Spania. Clasată pe locul 3 la finalul sezonului, micuța echipă va juca în sezonul viitor al Champions League. Tot la Liga Campionilor se gândește și Aleix Garcia, și el ajuns la capătul unui sezon reușit. Fostul dinamovist este aproape, însă, de a juca în competiția de elită cu o echipă mult mai mare.

Fostul dinamovist Aleix Garcia, la un pas de Leverkusen

Aleix Garcia nu a rezistat mult în echipa de tristă amintire ”construită” de Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare. Revenit în Spania, mijlocașul format de Villarreal și de Manchester City a primit banderola la Girona, pentru care a reușit și trei goluri și șase pase decisive în acest sezon.

  • Pentru Dinamo, Aleix Garcia a jucat doar 8 partide, perioadă în care nu a reușit să contribuie la vreo reușită.

Garcia a debutat și pentru naționala Spaniei la finalul anului trecut. Suficiente motive pentru nemții de la Leverkusen să accepte cererea lui Xabi Alonso de a-și aduce conaționalul în Bundesliga.

Jurnalistul Florian Plettenberg, de la Sky, anunță că există un „acord verbal total” între Aleix Garcia și Bayer Leverkusen.

Potrivit acestuia, suma vehiculată este între 15 și 20 de milioane de euro, iar spaniolii sunt așteptați să își dea acordul.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Aleix Garcia, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare