Bătută după ce a umilit-o pe Simona Halep în public. Rivala româncei din circuitul WTA, Caroline Wozniacki, a pierdut dramatic la Miami Open 2024

Caroline Wozniacki a pierdut partida cu Anhelina Kalinina de la Miami Open 2024, după ce a condus cu 7-5 și 5-2, ratând incredibil chiar și două mingi de meci.

S-ar putea spune că umilința pe care Wozniacki i-a administrat-o Simonei Halep în spațiul public, în legătură cu cazul de dopaj în care românca a fost implicată, s-a întors împotriva acesteia.

Caroline Wozniacki, eliminată de la Miami Open 2024, după atacul asupra Simonei Halep

Jucătoarea de tenis din Danemarca nu a fost în stare să managerieze bine meciul contra Anhelinei Kalinina, fiind învinsă chiar dacă a avut ocazia de a închide partida de două ori.

Sportiva din Ucraina nu a abandonat lupta, revenind fantastic în duelul cu Wozniacki, cea care a umilit-o pe Simona Halep, susținând faptul că sportivii depistați pozitiv nu ar trebui să beneficieze de wild-card-uri. Kalinina a întors setul doi în favoarea sa, de la 2-5 la 7-5, în decisiv reușind să se impună cu 6-4.

În turul 3 din cadrul turneului WTA 1000 de la Miami, Anhelina Kalinina va da piept cu învingătoarea dintre Paula Badosa și Aryna Sabalenka. Paula Badosa a eliminat-o pe Simona Halep în turul 1, la revenirea româncei pe terenul de tenis, în timp ce Aryna Sabalenka trăiește clipe cumplite în Statele Unite, acolo unde fostul său iubit s-a sinucis.

  • Caroline Wozniacki ocupă poziția 129 în clasamentul WTA, în acest moment.

Răspunsul Simonei Halep pentru Caroline Wozniacki

Jucătoarea de tenis din România nu a lăsat comentariile lui Wozniacki să treacă „netaxate”, oferind o replică tăioasă la adresa danezei. A mărturisit faptul că nu a existat niciodată un conflict între ea și Caroline Wozniacki.

„Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o. Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment.

Eu am luat doar 9 luni (n.r. de suspendare), pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, a afirmat Simona Halep, conform digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare