Bătaie în aeroport cu Giovanni Becali în prim plan. Scandalul pe care impresarul l-a făcut în capitala Columbiei e de notorietate

Ioan Becali, cunoscut în presa sportivă cu numele de Giovanni Becali, este poate cel mai important agent de jucători de după 1990. Ioan Becali și fratele său, Victor Becali, au fost primii doi agenți oficiali de fotbaliști din România de după 1989.

În martie 2014 a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare împreună cu fratele său Victor Becali.

Cu un temperament coleric, Giovanni a avut, de-a lungul timpului, numeroase ieșiri urâte în public. În urmă cu ceva vreme, fostul impresar a fost invitat la ”Prietenii lui Ovidiu”, prilej cu care a povestit un episod dramatic, în care a fost nevoit să stea la închisoare în America de Sud, în Bogota, Columbia.

„Pușcăria n-a fost o tragedie. Pușcăriile la noi sunt bune, duceți-vă în America de Sud! Eu am stat o noapte acolo!  Am făcut pușcărie o noapte la Bogota, în Columbia. Eram pe aeroport în întârziere, ne întorceam la Frankfurt. Mie mi-a lăsat soția trusa ei de machiaj. Eu nu știam cum se desface. 

La control, au desfăcut-o ei, m-au văzut mai nervos și-au băgat diverse chestii în toate cremele să le verifice. Soția cu fata trecuseră deja. Au închis trusa, am plecat. Când mă duc în sală, toată lumea era deja îmbarcată! Eu m-am dus după avion să mă sui. Prea târziu. Fata și nevasta mă așteptau într-o cameră”, a povestit Giovanni Becali.

Giovanni Becali: ”M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie”

Însă, povestea a continuat, iar înainte de a ajunge la închisoare, Giovanni a fost implicat într-o bătaie! 

”Soția mea, columbiană, e fată de pilot, căzut cu 195 de pasageri la Madrid… Când spuneai de fata lui Tulio Hernandez știau toți cine e. În fine, am sunat-o pe soacră-mea, am anunțat-o că am pierdut avionul. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie… Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie! Ei cu picioarele, eu cu ce puteam. 

Nevastă-mea țipa cu aia mică. M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandantul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva…?”. O noapte am stat în arest, la Bogota”, a mai povestit Ioan Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare