Basarab Panduru, dur cu Olanda şi Anglia după semifinala de la EURO 2024: „Dacă ăsta e fotbal, să se spele cu el pe cap. Bătaie de joc”

Miercuri seară, Anglia a trecut cu scorul de 2-1 de Olanda, în semifinala de la EURO 2024. În urma acestui rezultat, Anglia a ajuns în ultimul act al competiției și se va lupta cu Spania pentru trofeu.

Ibericii s-au impus și ei cu 2-1 în fața Franței și și-au asigurat biletele pentru marea finală de la Berlin.

Panduru, dezgustat de semifinala Olanda – Anglia

Golul batavilor a venit prin Xavi Simons, care a prins un şut din afara careului. Harry Kane a scos un penalty, la intervenţia neglijentă a lui Dumfries. Ollie Watkins l-a înlocuit pe golgheterul din campionatul Germaniei şi a reuşit să înscrie golul calificării, pe final de meci.

Basarab Panduru a rămas dezgustat de fotbalul etalat de Olanda şi Anglia.

„Nu ştiu ce mai e corect la acest EURO. Repriza a doua a fost una dintre cele mai urâte, că au mai fost reprize urâte, dar a doua a fost să nu te uiţi. Nu poţi să te uiţi la asemenea fotbal. Dacă ăsta e fotbal, atunci să se spele cu el pe cap, că asta este. Eu nu înţeleg fotbalul ăsta.

Olanda plânge la sfârşit, Olanda care nu vrea să joace absolut nimic în repriza a doua, dădea pase înapoi. Nu am văzut atâtea pase înapoi în viaţa mea, să nu vrei să joci fotbal, să dai doar pase înapoi, să nu te intereseze fotbalul. Nu înţeleg fotbalul din repriza a doua, că în prima repriză totuşi s-a mai jucat ceva, dar fotbalul din repriza a doua a fost în bătaie de joc„, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Gareth Southgate se plânge de program

Finala se va disputa pe 14 iulie 2024, la Berlin, de la ora 22:00, iar englezii vor da față în față cu Spania. Gareth Southgate, selecționerul Angliei, s-a plâns că Spania are o zi în plus de odihnă.

„A fost o noapte specială și sperăm că a fost la fel pentru toată lumea de acasă. Cred că prestația noastră a fost foarte bună. Știam că Olanda are jucători cu multă calitate și te pot pedepsi, așa cum au făcut-o. Jucătorii noștri de la mijlocul terenului, în special Foden, au găsit spații, iar ei au fost nevoiți să schimbe mereu.

Bukayo a făcut o treabă foarte bună. A început ca fundaș lateral și s-a apărat ca o extremă de multe ori. A fost una dintre acele seri în care toți jucătorii trebuie să fie foarte flexibili. Am fost mulțumiți de felul în care au jucat Phil Foden și Harry Kane. Avem o bancă bună, aveam prospețime și știam că Ollie Watkins are acele pătrunderi în spatele apărării.

Pentru asta am venit aici și la asta muncim de doi ani. Trebuie să ne bucurăm în această seară, dar trebuie să ne revenim repede, pentru că avem cu o zi mai puțin la dispoziție față de echipa care a fost cea mai bună la acest turneu final”, a spus selecționerul englez.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare