Barcelona nu mai pierde timpul și dă drumul la oferte! Catalanii vor să achite clauza de 60 de milioane de euro

Sezonul 2023/2024 s-a terminat, iar Barcelona nu mai stă pe gânduri. Catalanii au deja câțiva jucători importanți pe lista de transferuri și au început să acționeze.

Dani Olmo (26 de ani), mijlocașul ofensiv de la RB Leipzig, este unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Bundesliga.

Barcelona vrea să achite clauza lui Dani Olmo

Dani Olmo a avut un sezon foarte bun la RB Leipzig, iar Barcelona s-a decisă să îl transfere pe iberic. Oficialii catalani l-au monitorizat pe mijlocașul ofensiv spaniol, de mai multă vreme, iar acum s-au hotărât să-i activeze clauza de reziliere, de 60 de milioane de euro.

Conform Mundo Deportivo, oficialii ”Blaugrana” trebuie să se grăbească dacă vor să își asigure semnătura jucătorului, care activează în Bundesliga. Aceștia au de luptat contra celor de la Bayern Munchen, Liverpool sau Manchester City care stau și ele la pândă.

Directorul sportiv de la Barcelona este cel care a venit cu ideea de a-l transfera pe Dani Olmo, iar șefii de pe ”Camp Nou” au fost mulțumiți de opțiunea prezentată de portughez.

Dani Olmo a fost selecționat în lotul preliminar, al naționalei Spaniei, de către antrenorul Luis de la Fuente, în vederea participării la EURO 2024.

Potrivit Transfermarkt, cota sa de piață este de 50 de milioane de euro. În acest sezon, în toate competițiile, atacantul spaniol a marcat 8 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Joan Laport îl vrea pe Luis Diaz

Conducătorul Barcelonei nu vrea să mai rateze titlul de campioană în sezonul următor. Așa că, acesta se gândește la toate opțiunile pentru a face cea mai bună echipă.

Deco, directorul sportiv de la catalani, l-a convins pe Joan Laporta că Luis Diaz este atacantul de care are nevoie gruparea ”Blaugrana”, pentru a ieși din criza de rezultate.

În acest sezon, Luis Diaz a marcat 13 goluri și a oferit 5 pase decisive în tricoul celor de la Liverpool

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare