Bărbatul care a făcut-o fericită pe Simona Halep s-a întors. Prima mare lovitură dată de româncă la Miami Open 2024 | FOTO

Simona Halep joacă împotriva ibericei Paula Badosa în primul tur de la Miami Open 2024, marţi, nu mai devreme de ora 22.00. Jucătoarea noastră a oferit deja prima mare lovitură la turneul american.

Antrenorul Darren Cahill (58 de ani) a fost alături de româncă la şedinţele de pregătire.

Australianul o susţine pe Halep

Simona Halep a plecat la Miami Open 2024 fără un antrenor oficial, dar iată că primeşte un ajutor surprinzător de la Cahill. Australianul a stat lângă româncă la antrenamentele acesteia.

„Ceva ce cu toții am așteptat timp de aproape doi ani! Simona Halep și Darren Cahill s-au întors împreună pe terenul de tenis!”, a postat şi pagina de Twitter @WTARomania.

În prezent, Darren Cahill este antrenorul revelației Jannik Sinner (22 de ani).

Cahill i-a pus o „vorbă bună” la Miami

Simona Halep îi datorează prezenţa la Miami Open 2024 tot lui Darren Cahill. Australianul este cel care le-a dat asigurări organizatorilor că fostul nr.1 WTA se află într-o formă fizică deosebită şi că merită un wild card.

„La un meci, la Miami, m-am comportat foarte urât și Darren Cahill m-a părăsit. Mi-a spus că dacă nu primesc ajutor de la această persoană (n.r. un psiholog pe care i l-a recomandat), nu vă mai antrena.

În două luni, cred că e un record, am reușit să mă schimb, iar Darren s-a întors. A fost un șoc să stau fără Darren, antrenor în care aveam toată încrederea, dar acel moment m-a ajutat să fac un pas foarte important în carieră”, a afirma Simona Halep, în trecut.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare