Avertisment pentru Dan Petrescu înaintea revenirii la CFR Cluj: „La fel va păți”

Dan Petrescu a primit un avertisment ferm în perspectiva eventualei sale reveniri la CFR Cluj, ipoteză care este din ce în ce mai mult vehiculată în spațiul public din România în ultimele zile, după ce „Bursucul” s-a despărțit de sud-coreenii de la Jeonbuk.

Victor Pițurcă este de părere că în prezent formația din Gruia nu dispune chiar de un lot foarte valoros, așa cum s-a întâmplat în trecutul apropiat, atunci când antrenorul în vârstă de 56 de ani a reușit să obțină rezultate notabile, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, pe banca formației ardelene.

Victor Pițurcă este de părere că Dan Petrescu ar urma să aibă parte de o misiune dificilă dacă va reveni în cele din urmă la CFR Cluj

Fostul selecționer al echipei naționale a României a apreciat că la CFR Cluj, la fel ca la Rapid, s-a ajuns în această situație din cauza modului în care a fost făcută selecția jucătorilor aduși la începutul acestui sezon.

„(n.r. despre Rapid) Lipsește valoarea, la fel ca la CFR Cluj. Dacă vine Dan Petrescu, la fel va păți. De ce? Din cauza selecției făcute rău”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport. 

Anterior, cu aceeași ocazie, experimentatul tehnician, care însă nu mai antrenează deja de destul de mult timp, a pus și plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj tot pe seama valorii destul de scăzute a lotului din prezent, chiar dacă, în aceeași măsură, l-a și criticat pe „Briliant”, pentru că a considerat că acesta a renunțat destul de ușor la funcția de antrenor principal al echipei din Gruia. 

De ce nu este de acord fostul selecționer al României cu plecarea lui Adrian Mutu din Gruia

„Probabil a simțit el că nu poate să realizeze ceea ce își dorește. Dacă e vorba că a plecat el, înseamnă că nu e puternic. Nu poți să renunți așa ușor la luptă. Trebuie să lupți. Eu eram la Steaua București și mă înjurau propriii suporteri, după ce am realizat eu la Steaua. Am strâns din dinți. Ce legătură avea? Ce i-a făcut Tachtsidis?

S-a scris azi de Mirel Rădoi, că el și-a dat demisia, că nu știu ce a simțit. Domnilor, sunteți antrenori tineri! Dacă aveți jucători care nu joacă ce vreți voi să joace, trimiteți-i la echipa a doua și luați un puști.

Aici contează mândria lor, sunt jucători care au jucat la cel mai înalt nivel, mai ales Mutu. Totuși, în România, e puțin deosebită treaba. Depinde ce gândesc ei. Dacă a pierdut Mutu cu 4-0 cu Hunedoara, echipa de Liga 2, i-o fi fost rușine, dar treci peste, fii luptător!”, a mai spus Victor Pițurcă. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare