Atletico Madrid, postare înduioșătoare pentru Horațiu Moldovan înainte de România – Columbia! Ce mesaj au transmis ibericii

Cu ocazia partidei amicale România – Columbia, care va avea loc în această seară la Madrid, pe „Civitas Metropolitano”, clubul la care evoluează Horațiu Moldovan a transmis un mesaj superb pentru portarul „tricolorilor”. Duelul de pregătire dintre elevii lui Edi Iordănescu și selecționata din America de Sud începe la ora 21:30 și poate fi urmărit LIVE TEXT pe sportpesurse.ro.

În prima partidă amicală pe care România a disputat-o în vederea pregătirii pentru EURO 2024, fotbaliștii noștri nu au putut obține victoria împotriva Irlandei de Nord, pe Arena Națională. Scorul final a fost 1-1, după golurile lui Jamie Reid (min. 7) și Dennis Man (min. 23).

Atletico Madrid nu a uitat de Horațiu Moldovan înainte de România – Columbia: „Abia așteptăm!”

Goalkeeperul român a ajuns pe „Wanda Metropolitano” în această iarnă, de la Rapid, în schimbul a 800.000 de euro. Din păcate, nu a reușit să debuteze pentru echipa pregătită de către Diego Simeone.

Ibericii au ținut să transmită un mesaj foarte frumos pe rețelele sociale, cu privire la Horațiu Moldovan. Potrivit postării, cei de la Atletico Madrid îl așteaptă pe portar înapoi cât mai repede. „Abia așteptăm să te vedem acasă, Horațiu!”, au transmis spaniolii, prin intermediul Instagram.

  • Horațiu Moldovan a fost convocat de nouă ori la naționala României, fiind unul dintre jucătorii cheie din campania de calificare la EURO 2024.
  • Columbia este neînvinsă din iarna anului 2022. Nu a mai pierdut de 20 de partide, obținând victorii cu Brazilia, Spania și Germania.

Horațiu Moldovan, pe lista fotbaliștilor de care se tem jurnaliștii sud-americani

Înaintea partidei de la Madrid, oamenii de presă din Columbia i-au analizat pe elevii lui Edi Iordănescu, scoțând în evidență numele mai multor fotbaliști. Jurnaliștii sud-americani au vorbit, printre alții, despre Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin, și Horațiu Moldovan.

„Printre jucătorii care atrag cel mai mult atenția, căpitanul Nicolae Stanciu iese în evidență. Mijlocașul saudiților de la Damac a făcut parte din echipă pe durata mandatului lui Iordănescu, a fost unul dintre protagoniștii calificării la EURO și poartă numărul 10.

Mai sunt și alți jucători de la echipe importante ale Europei, precum fundașul Radu Drăgușim, care evoluează pentru Tottenham, și portarul Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid, care anul trecut a fost starul celor de la Rapid”, au comunicat columbienii.

România – Columbia, echipe probabile:

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – M. Marin, Stanciu, Olaru – Man, Alibec, Mihăilă
Antrenor: Edi Iordănescu

Columbia: Ospina – Arias, Lucumi, Cuesta, Mojica – Rios, Lerma – Arias, Rodriguez, Diaz – Borre
Antrenor: Nestor Lorenzo

Stadion: Civitas Metropolitano, Madrid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare