Atac mișelesc la Simona Halep. Wild-card-ul de la Madrid Open 2024 i-a adus critici masive: „Prietenii au devenit dușmani”

Simona Halep pare că este „back in business”. Jucătoarea de 32 de ani a primit un wildcard pentru turneul de la Madrid Open 2024. Cu o evoluţie bună în capitala Spaniei, românca poate aduna puncte WTA, ce îi sunt necesare participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în cazul în care nu primeşte derogare sau wildcard pentru cea mai mai copetiţie sportivă a lumii.

Aşadar, Simona a primit wild card la Madrid Open 2024, turneu WTA 1000. Competiția din capitala Spaniei va avea loc între 23 aprilie și 5 mai.

Americanii i-au adus aminte de Caroline Wozniacki

În contextul participării lui Halep la Madrid Open 2024, presa americană a adus aminte de conflictul dintre jucătoarea noastră și Caroline Wozniacki, după declarațiile danezei la adresa sportivei noastre. Mai mult, jurnalișii au subliniat faptul că, brusc, „doi prieteni au devenit dușmani, cu păreri diferite”.

„Cu turneul de la Madrid la doar câteva săptămâni distanță, primele wildcarduri au fost confirmate, inclusiv un duo care s-a contrat recent în mass-media, Simona Halep și Caroline Wozniacki. Halep primise deja un wildcard la Miami, turneu după care s-a declanșat un război al cuvintelor cu Wozniacki, danează care s-a lamentat în privința invitației primite de Simona.

Wozniacki a vorbit despre ipocrizie, referindu-se la faptul că Simona Halep a fost nemulțumită când Maria Șarapova a primit wildcarduri după un scandal de dopaj, și a semnalat că nici ea nu a plecat de jos. Doi prieteni au devenit brusc dușmani, cu puncte de vedere diferite„, conform celor de la tennisuptodate.com.

Wild Card și pentru JO Paris 2024?

Halep ar fi trebuit să joace în barajul de Billie Jean King Cup cu Ucraina, din 12-13 aprilie, dar a declarat forfait din cauza unor probleme medicale.

Pe lângă Halep și Caroline Wozniacki a fost anunțată de organizatorii competiției pe afișul principal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare