„Arde” Oltenia. FCU şi Universitatea Craiova „se bat” pe acelaşi antrenor. Tehnicianul e liber de contract, ambele l-au contactat

FCU 1948 Craiova şi Universitatea se întâlnesc în meci direct, duminică, de la ora 20.45. Cele două echipe au obiective diferite. FCU are nevoie de puncte pentru o viaţă cât mai uşoară în play-out, în timp ce Universitatea luptă pentru un loc cât mai sus în play-off.

Dincolo de rivalitatea de pe teren, cele două „Craiove” se bat pe acelaşi antrenor: Marius Şumudică. Tehnicianul de 53 ani s-a despărţit de Gaziantep, în urma rezultatelor proaste, şi a devenit o ţintă pentru ambele echipe din Bănie.

Mihai Rotaru, fan Şumudică

Mihai Rotaru, patronul lui CSU, e mare fan al lui Marius Şumudică. L-ar vrea în locul lui Ivaylo Petev. Oficial, bulgarul nu poate fi înlocuit acum, însă tentaţia aducerii lui Şumi pare foarte mare.

”Nu, cel puțin nu în perioada imediat următoare. Nu pot să mă gândesc la un alt antrenor dacă îl am pe unul în funcție.

Mă gândesc cum să îl ajut mai mult pe cel în exercițiu să reușească”, a spus Mihai Rotaru, conform iamsport.ro.

Mititelu ar renunţa la Napoli pentru Şumi

De asemenea, şi Adrian Mititelu l-ar aduce imediat pe Marius Şumudică la FCU 1948 Craiova, deşi tocmai s-a înţeles cu Nicolo Napoli pentru o revenire a italianului.

Cert este că atât Mititelu, cât şi Rotaru ţin legătura cu Şumudică, în această perioadă.

Şumudică, ofertă din România

Pentru Marius Șumudică urmează o perioadă de odihnă, după care va merge în vizită la doi antrenori cunoscuți din fotbalul european.

”(n.r. Ce urmează?) Nici nu am închis bine (n.r. cu Gaziantep), că deja primisem o ofertă din România. Ce să urmeze? Liniște.

Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Vreau să merg la niște antrenori cunoscuți din lume să văd ceva. Vreau să mă duc la Sergio Conceicao de la Porto. Este echipa care mie îmi place, știu și limba. Și la al doilea antrenor nu am acordul. În două zile voi ajunge în țară.

Voi merge la meci (n.r. Rapid – FCSB) cu mare plăcere. O să mă vedeți la mai multe jocuri. Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”, a spus Marius Șumudică la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare