Apropiaţii l-au dat de gol. Oferta pe care Edi Iordănescu a refuzat-o înainte de a merge cu naţionala la EURO 2024

Edi Iordănescu (46 de ani) îi ţine în joc de glezne pe conducătorii de la Federaţia Română de Fotbal. Ezită să spună clar dacă rămâne sau dacă pleacă de pe banca naţionalei.

Cert este că selecționerul nostru pare un antrenor căutat de cluburile de afară, în special din spațiul arab.

A refuzat să discute cu arabii

Daniel Stanciu, unul dintre apropiaţii lui Edi Iordănescu, a dezvăluit că tehnicianul tricolorilor a fost abordat de saudiţi înainte de EURO 2024.

”După meciul cu Belgia, a murit sora lui Anghel Iordănescu, mătușa lui Edi. Te afectează emoțional. Sunt lucruri care te încarcă. Erau foarte apropiați. Familia Iordănescu este foarte unită.

Plecăm de la premisa că nu este vorba de bani. În momentul în care și-a dat acceptul să vină la națională, avea un contract de 1,8 milioane de euro din zona Golfului.

Înainte de EURO, a ieșit în media acea variantă cu un contract de peste patru milioane pe sezon din Arabia Saudită. Nici nu a luat-o în calcul. Nu are nicio discuție cu absolut nimeni.

A refuzat să discute pe această temă pe parcursul EURO 2024. Nu este vorba de bani. E o situație pe care a explicat-o și el. A spus că a promis familiei că se retrage după EURO. Acum încearcă să discute.

E partea de contract. Poate e o problemă la staff. Sunt niște condiții pe care le-a pus Federației, iar Federația a venit în sprijinul lui. Federația îl dorește.

Nu e vorba de bani. Dacă era vorba de bani, nu accepta nici salariul de la început. E o creștere de 20%”, a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Fiul lui Edi Iordănescu, ţinta ironiilor

Anghel Iordănescu (74 de ani) a explicat motivul pentru care fiul său, Edi, a invocat motivul ce ţine de intimitatea familiei. Are legătură cu Luca, nepotul „Generalului”.

”Deja îmi puneți niște întrebări extrem de delicate. Dacă totuși m-ați întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu).

Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecționer, comentau și făceau afirmații care nu-și aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal și suntem foarte mulți selecționeri”, a spus Anghel Iordănescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare