Anghel Iordănescu a dezvăluit motivul emoţionant pentru care fiul său, Edi, s-ar dedica familiei. Are legătură cu băiatul de 14 ani al selecționerului

În acest moment, Edi Iordănescu nu mai este selecționerul României. I-a expirat contractul după eliminarea tricolorilor de la EURO 2024, iar antrenorul de 46 de ani nu a ajuns încă la un numitor comun cu şefii Federației.

Iordănescu jr. a lăsat de înţeles, imediat după partida cu Olanda, că ar prefera să se dedice familiei decât să mai continue pe banca naţionalei.

Fiul lui Edi Iordănescu, ţinta ironiilor

Anghel Iordănescu (74 de ani) a explicat motivul pentru care fiul său, Edi, a invocat motivul ce ţine de intimitatea familiei. Are legătură cu Luca, nepotul „Generalului”.

”Deja îmi puneți niște întrebări extrem de delicate. Dacă totuși m-ați întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu).

Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecționer, comentau și făceau afirmații care nu-și aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal și suntem foarte mulți selecționeri”, a spus Anghel Iordănescu la Digisport.

Selecționerul le-a mulţumit suporterilor

La Centrul de Pregătire de la Mogoșoaia, cunoscut sub numele de Casa Tricolorilor, fanii români au avut șansa să interacționeze cu jucătorii naționalei României, în noaptea de miercuri spre joi.

După ceva timp, suporterii au scandat numele selecționerului Edi Iordănescu și i-au cerut să nu plece de la echipa națională. Contractul acestuia s-a încheiat odată cu ultimul meci al tricolorilor la EURO 2024, 0-3 cu Olanda în optimile de finală.

Edward Iordănescu a ținut să le transmită tuturor un mesaj de mulțumire, însă printre cuvintele sale nu s-a aflat nici-un răspuns despre viitorul său pe banca tehnică a României. Având în vedere ultima sa conferință de presă, Edi Iordănescu a lăsat de înteles că nu va mai continua.

„Bună seara și mulțumiri … Mulțumim, nu avem cuvinte să vă mulțumim! Personal, am emoțiile specifice înainte de orice meci, dar acum, emoțiile mă copleșesc mai mult decât înaintea oricărui meci.

Eu vă mulțumesc în numele familiei echipei naționale, a acestei Generații de Suflet, a tuturor și vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi toți, pentru băieți, suportul dumneavoastră, suportul de aici din țară, de pretutindeni, suportul din Germania, și vă spun cu mâna cu suflet că au dat totul în mod special pentru voi, pentru dumneavoastră și pentru copiii și viitorul României.

Să dea Dumnezeu ca român cu român, împreună, în viitor, să fim puternici…”, a transmis selecționerul până să fie întrerupt de aplauzele suporterilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare