Anunţul trist al momentului, în tenis! A anunţat că se retrage: „Corpul nu-mi mai permite”

Fanii tenisului primesc o nouă lovitură. Spectacolul pe zgură nu va mai fi la fel, după acest anunţ. A dat vestea cea tristă, că nu mai poate continua.

Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo. Această competiţie deschide sezonul pe zgură, practic.

De ce s-a retras Rafa Nadal?

Jucătorul în vârstă de 37 de ani suferă din punct de vedere fizic.

„Bună ziua tuturor, acestea sunt momente foarte dificile pentru mine din punct de vedere sportiv. Din păcate, trebuie să vă informez că nu voi juca la Monte Carlo. Corpul meu pur și simplu nu-mi permite.

Și chiar dacă muncesc din greu și fac un efort maxim în fiecare zi, cu toată dorința de a juca și de a concura din nou la turnee care au fost foarte importante pentru mine, adevărul este că nu pot juca astăzi.

Nici nu aveți idee cât de greu îmi este să nu pot juca la aceste evenimente. Singurul lucru pe care îl pot face este să accept situația și să încerc să privesc viitorul imediat păstrându-mi entuziasmul și dorința de a juca pentru a-mi oferi o șansă ca lucrurile să se îmbunătățească.

Vă mulțumesc din nou tuturor, ca întotdeauna, pentru tot sprijinul și cele mai bune urări!”, a transmis Nadal.

S-a retras şi de la Indian Wells

Spaniolul nu a mai jucat un meci oficial de la turneul ATP 250 de la Brisbane de la începutul lunii ianuarie, unde a revenit în circuit după un an de absenţă.

Luna trecută, Nadal și-a anunțat retragerea de la Indian Wells cu doar câteva ore înaintea partidei din primul tur când ar fi trebuit să-l înfrunte pe canadianul Miloš Raonić.

Organizatorii au anunțat, printr-un comunicat de presă că vor rambursa banii fanilor care au cumpărat bilete.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare