Andrei Cordea marcat golul de onoare în meciul cu Al-Hilal! Echipele românilor retrogradează campionatele Arabe

Echipa fostului fotbalist de la FCSB, Al-Tai este pe loc de retrogradare înaintea ultimei etape. Andrei Cordea a marcat golul de onoare echipei Al-Tai.

Românii se bat la retrogradare în Arabia Saudită

În penultima etapă a ligii saudite de fotbal, mijlocaşul român Andrei Cordea a marcat golul echipei Al-Tai. Aceștia au fost învinși de campioana invincibilă Al-Hilal cu scorul de 3-1.

Salem Al Dawsari (17), Michael (44) şi Malcom (60) au înscris pentru gazde, Andrei Cordea punctând în minutul 64. Românul a evoluat 79 de minute, acesta fiind al treilea său gol marcat în actuala stagiune, în 28 de partide.

Înaintea ultimei etape, Al-Tai ocupă antepenultimul loc (locul 16), cu 31 de puncte, Al-Okhdood (formaţia românilor Andrei Burcă şi Florin Tănase) este penultima, cu 30 de puncte, iar Al Hazem este ultima clasată, cu 21 de puncte.

Al-Riyadh (echipa lui Alin Toşca) se află pe 14, cu 32 de puncte, iar Abha (la care evoluează portarul Ciprian Tătăruşanu) este pe 15, cu 32 de puncte.

Șanse minime ca Florinel Coman să plece în Qatar

Mihai Stoica a fost întrebat în legătură cu acest subiect și a spus că, în viziunea sa, sunt șanse destul de mari ca jucătorul să nu mai plece în cele din urmă de la FCSB în această vară, întrucât, susține el, acesta nu ar fi chiar atât de mult interesat de partea financiară.

„Eu nu cred că pleacă! La el e cea mai simplă situație. Bagi banul, iei Framul! Ai dat clauza, te-a înțeles cu el, a semnat contractul. Să vii să discuți despre niște clauze, hai să vedem cum facem și nu știu ce… M-aș bucura pentru el să plece. M-aș bucura pentru noi să rămână.

El nu e disperat după bani la cum l-am cunoscut eu. E un tip care pune mai presus de latura financiară ambientul. El se simte foarte bine aici. Acum, de când este superprofesionist, a devenit, fără supărare pentru alții, și unul dintre oamenii cu cuvânt foarte greu în vestiar.” a declart MM Stoica.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare