Anamaria Prodan îl dorește pe Gigi Becali naș la nunta cu Ronald Gavril: ”Da, m-am împăcat cu el”

Anamaria Prodan (51 de ani) trăiește o a doua tinerețe și este foarte aproape de un nou pas important în viața sa: nunta cu pugilistul român Ronald ”The Thrill” Gavril (37 de ani).

Recent, Anamaria a fost cerută în căsătorie de către Ronald, iar aceasta a acceptat imediat propunerea.

Cererea a fost făcută în incinta hotelului Wynn Las Vegas, un stabiliment superb de cinci stele din Statele Unite ale Americii.

Gigi Becali, naș la nunta dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril?

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Anamaria Prodan și-ar dori foarte mult ca naș de cununie să-i fie patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani).

Cei doi au fost ”la cuțite” până de curând, însă, aceștia au ales să îngroape odată pentru totdeauna ”securea”, deoarece nu mai au nimic de împărțit.

În plus, îi leagă o prietenie veche, o colaborarea care i-a făcut mult bine FCSB-ului în trecut. Cu toate acestea, în acest moment, nu se știe exact dacă Gigi Becali a acceptat sau nu propunerea.

Anamaria Prodan: ”Nu ne-am împăcat pentru transferuri sau fotbal!”

Anamaria Prodan a declarat că s-a împăcat cu Gigi Becali pentru liniștea sufletească și nimic altceva.

Agentul FIFA simte că viața ei s-a ordonat așa cum nu se aștepta și nu dorește să mai aibă supărări cu nimeni, mai ales cu oamenii pe care îi respectă foarte mult.

Da. M-am împăcat cu Gigi (n.r. – Gigi Becali). Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea.

Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg. Sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie, inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc.

De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri, care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic, la împărtășanie, în secundele alea de liniște, simți că nu există ură dacă ești om bun.

Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră.

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare