Se mărită Anamaria Prodan? Impresara a făcut un comentariu care lasă loc la orice interpretare (FOTO)

Impresara Anamaria Prodan (51 de ani) a fost cerută în căsătorie de Ronald „The Thrill” Gavril (37 de ani). Marele eveniment a avut loc la Las Vegas, acolo unde cei doi amorezi locuiesc de ani buni.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de emoționată de gestul luptătorului și a răspuns cu un ”Da” categoric.

Prodanca, la a treia căsnicie

Anamaria Prodan a zis că a venit momentul să se căsătorească și că a treia oară e cu noroc.

„Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează.

Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Se pare că impresara a și început să-și caute rochia de mireasă, astfel că se anunță un eveniment pe cinste.

Anamaria Prodan şi-a cunoscut viitoarea soacră

„Prodanca” a avut ocazia să o cunoască și pe mama iubitului său. Ea a avut premiera filmului în care joacă, la Bacău, acolo unde i-a avut aproape și pe cei din familia lui Ronald Gavril.

„Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu.

Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, sâmbătă, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare