ANAD a emis un comunicat, după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la un test anti-doping

În cursul zilei de luni, 18 martie, Cosmin Matei, fotbalistul celor de la Sepsi, a fost testat pozitiv cu 5-metilhexan-2-amină la un test anti-doping.

Cosmin Matei, depistat pozitiv la un test-antidoping

Potrivit dezvăluirilor Sportpesurse, mijlocașul lui Sepsi a fost găsit cu o substanță care oferă un plus de viteză, energie și tonus muscular.

La puțină vreme după apariția acestor informații, Agenția Națională Anti-Doping a emis un comunicat. Forul a recunoscut că a fost înștiințat cu privire la situația lui Cosmin Matei, însă, momentan, nu a dorit să ofere informații suplimentare cu privire la cazul jucătorului de la Sepsi.

În legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la încălcarea reglementărilor antidoping de către fotbalistul Cosmin Gabriel Matei, component al echipei Sepsi OSK, Agenţia Naţională Anti-Doping confirmă rezultatul analitic al probei de urină raportat în ADAMS de către Laboratorul de Control Doping din Bucureşti, dar îşi rezervă dreptul de a nu face declaraţii cu privire la aspectele din dosarul cauzei.

Procedura de gestionare a rezultatelor este în curs de desfăşurare, motiv pentru care păstrăm confidenţialitatea informaţiilor puse la dispoziţie de părţi.

Metilhexanamina (MHA) este cunoscută sub diferite denumiri, incluzând, dar fără a se limita la, dimetilamilamină, 1,3-dimetilamilamină, dimetilpentilamină, metilhexamină, metilhexanamină, 1,3-dimetilpentilamină, fiind interzisă doar în competiţie ca stimulent specific conform secţiunii 6.b„, a transmis ANAD.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare