Amical pentru FCSB! Pe cine întâlnesc elevii lui Charalambous în pauza competițională

FCSB este lider în România, iar clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani) se află la 7 puncte distanță de Universitatea Craiova și Rapid, ocupantele celorlalte locuri de pe podium.

FCSB va juca împotriva Gloriei Buzău un meci amical

Pentru echipele din România urmează o pauză competițională de aproximativ două săptămâni, cauzată de meciurile echipelor naționale, însă FCSB nu vrea să-și iasă din ritm și a programat o partidă de pregătire.

Anunțul a fost făcut de MM Stoica, iar oficialul FCSB-ului a anunțat că elevii lui Elias Charalambous vor juca împotriva celor de la Gloria Buzău, formație din Liga 2.

Totodată, MM Stoica a dezvăluit că în acest duel vor reveni Vlad Chiricheș și Denis Haruț, accidentați în ultimele luni la FCSB.

„Am spus foarte clar că trebuie să intre din etapa a doua, după întreruperea ocazionată de meciurile naționalei. Am luat un meci amical, vom juca sâmbătă cu Gloria Buzău pentru Chiricheș și Haruț.

Vom fi în formulă completă după meciul ăsta. Chiricheș putea să joace și acum două săptămâni, dar de ce să riscăm?”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gloria Buzău ocupă locul 4 în Liga 2 în momentul de față și este calificată în play-off-ul competiției.

Următorul meci al FCSB-ului va avea loc pe 31 martie, de la ora 21:00, pe terenul Farului, în etapa a doua din play-off. Va fi prima rundă după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale din această lună.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare