Alex Mitriță l-a băgat în frică pe Gigi Becali: „E mare fotbalist! Nu înțeleg de ce nu îl ia Edi”

Gigi Becali a mărturisit că se teme de Alex Mitriță în perspectiva meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, programat să se dispute în etapa a treia a play-off-ului actualei ediții de Superliga.

În aceeași notă, patronul formației roș-albastre a atins și un subiect foarte sensibil din fotbalul românesc în această perioadă, reprezentat de eventuala convocare a fotbalistului grupării din Bănie la EURO 2024.

Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre Alex Mitriță în perspectiva meciului FCSB – Universitatea Craiova

În spațiul public s-a vehiculat varianta conform căreia selecționerul Edi Iordănescu ar avea o problemă personală cu Mitriță, dar finanțatorul vicecampioanei României a spus că, în cazul în care ar fi adevărat, ar fi șanse mari ca antrenorul să treacă în cele din urmă peste această chestiune.

„Da, mi-e frică de Mitriță. Este fotbalist, mare fotbalist. Și nu înțeleg de ce nu îl ia (n.r. Edi Iordănescu) la echipa națională. Am înțeles că Edi nu e dușmănos și că nu ține râcă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, la scurt timp după terminarea meciului Farul – FCSB 0-1.

Astfel, s-a dovedit că, în această „speță”, Gigi Becali este în asentimentul lui Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, cel care sâmbătă seară, după ce formația alb-albastră a învins Rapid pe teren propriu cu scorul de 2-1, a lansat adevărate elogii la adresa lui Alex Mitriță.

„(…) Mitriță nu este doar un jucător de geniu, este simbolul olteniei fotbalistice actuale. Nu trebuie să câștige nimic ca să fie un simbol pentru o comunitate la un anumit moment.

(…) Oamenii se schimbă. Mitriță, dacă avut o problemă, a avut-o acum 3 ani, când avea 24 de ani (n.r. 26). Mitriță este o personalitate puternică, este singurul jucător român care poate să rezolve un meci.

Răzvan Lucescu a spus-o clar, e un jucător cum rar găsești, învață să lucrezi cu el și îți va da totul. Experiența PAOK, experiența străinătății, experiența lucrului pentru care trebuie să muncești. Ăsta este Mitriță, cel care dă totul.

Mi-a spus înainte de meci ‘Îi omor, nu plecăm de aici învinși’. Este frica de a nu pierde, este dorința de a fi campion, ceea ce este rar, vrea să ducă Craiova spre trofee, vrea să se ducă la EURO, vrea să ajute echipa națională. Ca talent, este acolo cu jucătorii mari și întrebați-i pe cei care l-au antrenat. Foamea de a reuși îl face cu totul și cu totul alt om”, a spus Mihai Rotaru, de asemenea la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare