Alertă în Madrid! Statul Islamic a ordonat ca jucătorii Realului să fie împușcați! Santiago Bernabeu este și el în pericol

Garda Civilă din Spania a spart o reţea a Statului Islamic din peninsula ibeerică. Ce au văzut acolo, a creat un haos total! Printre mai multe anunțuri macabre, obiectivul acestora era să atace stadionul Santiago Bernabeu și să împuște jucătorii lui Real Madrid.

Situație de alertă în tot Madridul!

Potrivit „El Confidencial„, Serviciul de Informații al Gărzii Civile a anihilat autoproclamata „Fundație I’lam” , una dintre cele mai mari centre de propagandă legate de Statul Islamic din Spania.

Șeful departamentului de investigaţii speciale a făcut anunțul public pentru a avertiza locatarii din Madrid.

„Rețeaua desființată a ordonat adepților săi să atace autocarul fotbaliștilor de la Real Madrid și să îi omoare pe fanii formaţiei blanco”

Într-un afiș răspândit în mediul online, reţeaua promova un bărbat cu glugă împușcând, pe luneta armei văzându-se şi ţinta: autocarul lui Real Madrid.

Santiago Bernabeu era următoarea țintă

Într-un alt afiș postat de islamici, ținta următoare era stadionul Santiago Bernabeu.

„Dragul meu frate, te așteaptă un obiectiv foarte valoros. Intră în mulțime, distrage atenția securității şi foloseşte explozibili improvizați pentru a îţi atinge obiectivul final cu hotărâre” era mesajul macabru care îndemna la plantarea unor bombe pe cunoscutul stadion.

Europol, FBI și autoritățile din Țările de Jos, Germania, Franța, Estonia, România și Islanda au colaborat în ancheta Gărzii Civile împotriva Fundației I’lam.

Real Madrid este de departe cea mai cunoscută echipă din lume, astfel că această popularitate a făcut din ea o ţintă pentru teroriştii care vor să îşi facă auzite amenințările.

Trei suporteri din Spania intră la închisoare din cauza lui Vinicius Junior

Pe 21 mai 2023, în cursul meciului dintre Valencia şi Real Madrid, Vinicius a denunţat că a fost ţinta insultelor rasiste ale fanilor echipei gazdă. Meciul a fost oprit pentru câteva minute, iar jucătorul brazilian l-a identificat pe unul dintre acuzaţi, alţi doi suporteri fiind identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Avocaţii celor trei fani vinovaţi au cerut suspendarea pedepsei cu închisoarea. Această cerere se încadra în acordul la care au ajuns cu Parchetul, La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal, Real Madrid şi Vinicius, pe care jucătorul trebuie să o confirme acum.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare