Adrian Mutu, implicat în campania de transferuri de la CSU Craiova. Cum i-a dat fostul internaţional o mână de ajutor lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a dezvăluit că Adrian Mutu l-a ajutat în campania de transferuri. Omul de afaceri se referă la faptul că, astă-iarnă, „Briliantul” l-a convins pe Anzor Mekvabishvili (23 de ani) să semneze cu oltenii.

Jucătorul din naţionala Georgiei ar fi refuzat, iniţial, să vină în România, din cauza impresarului.

Mutu l-a sunat pe Mekvabishvili

Finanțatorul oltenilor a povestit ce s-a întâmplat cu Anzor Mekvabishvili (23 de ani), mijlocașul care a semnat cu Universitatea Craiova în ianuarie 2024.

”Cred că vom aduce 4-5 jucători, dar pe 3 vrem să îi aducem urgent. I-am fi vrut să îi avem astăzi. Jucătorii valoroși stau acum și așteaptă oferte pe bani, din Arabia Saudită. Este vorba de jucători străini, avem doar un român pe listă.

Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro. Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat trei săptămâni.

Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu! De ce? Pentru că-l știa pe impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat.

Impresarul nu voia să-l lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro”, a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Mitriță poate pleca de la Craiova

Alexandru Mitriță ar putea pleca din nou de la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru a oferit ultimele detalii despre această posibilitate. Patronul oltenilor nu a exclus o despărțire de fotbalist, însă este dispus să renunțe la jucător doar în schimbul unei sume de bani.

”Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare.

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din SuperLiga. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri.

La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru, pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare