Mihai Rotaru a spus totul! Ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță și cum poate pleca de la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova în vara anului 2023 și a reușit să fie decisiv pentru olteni în mai multe meciuri din sezonul recent încheiat.

Alexandru Mitriță poate pleca de la Universitatea Craiova

Cu toate acestea, Alexandru Mitriță ar putea pleca din nou de la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru a oferit ultimele detalii despre această posibilitate. Patronul oltenilor nu a exclus o despărțire de fotbalist, însă este dispus să renunțe la jucător doar în schimbul unei sume de bani.

”Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare. 

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din SuperLiga. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri.

La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Alexandru Mitriță, lăsat pe dinafară de Edi Iordănescu! Explicațiile selecționerului

Absenţele lui Alexandru Mitriţă şi Louis Munteanu din lotul lărgit convocat de Edi Iordănescu înainte de EURO 2024 au stârnit dezbateri aprinse. Cei de la Universitatea Craiova au făcut un scandal imens pentru nedreptatea comisă la adresa vedetei lor, conform oficialilor din Bănie, iar selecționerul a lămurit cum a procedat cu selecția jucătorilor.

”(n.r. Cum ați făcut selecția la naționala României?) A fost o selecție continuă. Lotul l-am alcătuit în ultimii doi ani și jumătate. Au fost analize, au fost concluzii trase, în tot acest timp.

Pentru mine a contat mult coeziunea grupului, omogenitatea și istoricul. Mi-am sumat și decizii mai puțin populare. Au fost critici, dar dacă îndeplinirea obiectivului s-a realizat, însemannă că a fost bine. Responsabilitatea a fost mereu a mea.

(n.r. E aceasta lista finală de convocări?) În linii mari dintre aceștia (n.r. va alege jucătorii pentru EURO 2024). Nu avem timp prea mult să experimentăm. Momentul experimentelor a trecut. De aici vom alege. Doar în cazuri excepționale mai pot interveni modificări, ca de exemplu o accidentare.

Nu e ușor, competițiile deja s-au terminat. E greu să ai multe soluții la îndemână. Am adus și băieți mai tineri, să vadă atmosfera și să-i câștigăm pentru perspectivă. În linii mari, acesta este grupul de jucători care va reprezenta România la EURO 2024”, a declarat Edi Iordănescu, preluat de FRF TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare