Adrian llie, aproape să semneze cu Dinamo! Ce ofertă incredibilă i-a propus Cristi Borcea

Adrian Ilie (50 de ani), fostul atacant al „Generației de Aur” a României, a dezvăluit cum putea ajunge la Dinamo, în urma unei oferte colosale pe care Cristi Borcea, conducătorul de la acea vreme al „câinilor”, i-a înaintat-o atunci. S-a dovedit că dragostea pe care „Cobra” Ilie o are pentru culorile roș-albastre a fost mai puternică decât dorința de a se umple de bani.

Totul s-ar fi petrecut în vara anului 2004, după ce fostul jucător de la Valencia își încheiase înțelegerea cu turcii de la Beșiktaș, pe când acesta trecuse de borna de 30 de ani.

Adrian Ilie a refuzat un milion de euro de la Dinamo!

Potrivit spuselor fostului atacant al „tricolorilor”, Cristi Borcea i-a pus pe masă suma uriașă de un milion de euro pentru a semna cu Dinamo. Într-un mod ironic, „Cobra” Ilie a dezvăluit că îi era teamă de concurență, întrucât „câinii” dispuneau de un lot foarte puternic la acea vreme.

„Am avut ofertă de la Dinamo și am refuzat-o. Pe la 30 de ani. 31-32? Terminasem contractul cu Beșiktaș. Aveau o echipă foarte bună. Era Borcea. Am avut o discuție cu el. Foarte mulți bani. Zicea că îmi dă 1.000.000 de euro. (n.r. – Și de ce ai refuzat?) Aveau o echipă prea bună. Mi-era teamă că nu joc (n.r. – ironic). Eu sunt foarte bun prieten cu Cristi Borcea, eram și atunci cu Giovanni Becali.

Și au venit. Au zis «Îl luăm pe Gică Popescu, facem echipă, vrem să mergem în Champions League». Și eu le-am zis «Îmi pare rău, am jucat în altă parte. O să plec afară, nu rămân în țară»”, a spus Adrian Ilie, potrivit celor de la fanatik.ro.

  • Pe parcursul carierei sale, Adrian Ilie a evoluat trei ani pentru Steaua, în perioada 1993-1996. În CV și-a mai trecut echipele Electroputere Craiova, Galatasaray (Turcia), Valencia (Spania), Deportivo Alaves (Spania), Beșiktaș (Turcia) și Zurich (Elveția).

Cui îi ține partea Adrian Ilie în „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB

În cel mai mediatizat conflict din istoria fotbalului românesc, Adrian Ilie ține cu Gigi Becali și FCSB. Acest lucru poate fi pus și pe seama faptului că fostul atacant al naționalei României a lucrat pentru omul de afaceri de la „cârma” liderului din Superliga, la jumătatea anilor 2000, ocupând poziția de director sportiv în cadrul clulubului roș-albastru. Adrian Ilie și-a exprimat regretul pentru conflictul care nu pare să se mai sfârșească.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani.

Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuții în acest sens. Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten și cu cei de la CSA, și cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua, fără discuție! Și nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a adăugat „Cobra”, conform sursei precizate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare