Gigi Becali l-a umilit pe Dan Șucu, la finalul partidei dintre FCSB și Rapid: „I-am spus: «Băi, Dane, tu crezi că noi suntem idioți?»”

Gigi Becali (65 de ani), patronul roș-albaștrilor, nu l-a menajat absolut deloc pe Dan Șucu, după declarațiile sale de la sfârșitul derby-ului FCSB – Rapid. Acționarul majoritar din Giulești a „taxat” extrem de dur maniera de arbitraj de pe Arena Națională, făcând acuzații în ceea ce privește felul în care Marcel Bîrsan a luat hotărâri pe parcursul jocului. În opinia sa, deciziile „oficialului” au fost în favoarea roș-albaștrilor.

Marele duel de pe cel mai mare stadion al țării s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Meciul a făcut parte din runda a cincea a play-off-ului. Darius Olaru (min. 10) a deblocat tabela de marcaj pentru FCSB, însă fotbaliștii lui Charalambous nu au stat mult la conducere, întrucât Ermal Krasniqi (min. 12) și Albion Rrahmani (min. 16) i-au adus pe giuleșteni în avanataj. Scorul final al partidei a fost stabilit în partea secundă, după reușita lui Alexandru Băluță (min. 57). Astfel, FCSB, liderul din play-off-ul SuperLigii (45 puncte), a căpătat un avans de 13 puncte față de principala urmăritoare, Farul Constanța. Rapidiștii au fost extrem de supărați din cauza golului doi al roș-albaștrilor, întrucât consideră că Darius Olaru i-a oferit o centrare lui Băluța din exteriorul suprafeței de joc. De asemenea, giuleștenii l-au acuzat pe Bîrsan pentru faptul că nu le-a validat golul trei, cel înscris de Hasani.

Gigi Becali, „intrare cu talpa” la Dan Șucu după FCSB – Rapid 2-2: „Ești atâta de deștept încât eu fac o activitate de 25 de ani și iei de la mine 3 jucători și mă bați?”

Omul de afaceri din Pipera nu s-a putut abține. După ce a discutat minute în șir despre noile sale ținte din perioada de mercato și despre jucătorii din echipa sa, Gigi Becali a abordat și declarațiile lui Dan Șucu de la finalul derby-ului de pe Arena Națională. Patronul FCSB-ului a spus că giuleștenii nu ar trebui să indice o viciere de rezultat, atâta vreme cât nu au fost în stare să pună probleme în repriza a doua.

„Dacă Rapid, la cum a jucat… Să se uite puțin la statistici măcar, daca nu e specialist la fotbal. Să vadă că n-au ajuns la poartă în repriza a doua. Care arbitraj ostil? Ești om de afaceri, uită-te și ia statistica cu fazele de arbitraj și vei vedea că trebuia să ai alte 6-7 puncte în spatele FCSB-ului.

Vinovatul sunt eu că n-am știut să aleg antrenor și așa mai departe. Dar acum spun așa: n-am niciun merit! Ca să fiți voi mulțumiți și să nu mă mândresc. Nu vreau să mă laud, mentalitatea mea o știți.

Uitați-vă la Rapid cu Copos, Dinamo, unde sunt Badea, Borcea? Cu ăștia m-am bătut eu. Ne-am întâlnit, am avut o ședință, patronii cu Liga. I-am spus: «Băi, Dane, tu crezi că noi suntem idioți și tu ești atâta de deștept încât eu fac o activitate de 25 de ani și iei de la mine 3 jucători și mă bați»?

Chiar atât de idiot mă crezi? Atât mă interesează, campionatul. El a spus că e un eșec să termine în spatele FCSB-ului. Eu am zis că ar fi un eșec să nu termin la 10 puncte peste ei. Uite că sunt 16”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cum a comentat Dan Șucu arbitrajul lui Marcel Bîrsan

Omul de afaceri de la „cârma” Rapidului nu l-a menajat absolut deloc pe Marcel Bîrsan, după prestația acestuia din derby. Ulterior remizei, Dan Șucu a declarat că, în opinia sa, Rapidul este câștigătoarea partidei de pe Arena Națională, date fiind condițiile de pe parcursul jocului.

„Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”, a afirmat Dan Șucu, la finalul duelului de pe cel mai mare stadion din România.

CITEȘTE ȘI: Victor Angelescu, scos din sărite de arbitraj după FCSB-Rapid 2-2: ”Penibil! Sunt foarte nervos. Nu se poate așa ceva”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare