Instanţa a dat o nouă decizie, miercuri, în procesul de care depinde ieşirea lui Dinamo din insolvenţă

Lupta dintre Mircea Rednic, fostul antrenor al „câinilor”, şi clubul Dinamo şi-a consumat, miercuri, un alt episod. Judecătorii de la Tribunalul București au dat o nouă decizie în procesul în care „Puriul” pretinde suma de 32.000 de euro, contravaloarea a patru salarii restante, conform actualului tehnician de la UTA.

Nici de această dată n-a fost dictată o soluţie clară. Magistraţii au amânat pronunţarea unui verdict pentru data de 12 iunie 2024.

Dinamo, tot în insolvenţă

Amânarea acestei cauze a confirmat, practic, că Dinamo rămâne în insolvenţă. Planul acţionarilor era ca echipa să se repună pe picioare, din punct de vedere economic, până la data de 31 mai.

„Dinamo e stabilă, niciun dubiu asupra stabilităţii financiare. Întâi trebuie ieşit din insolvenţă şi acţionarii să ia decizia cât mai repede, că e la îndemâna lor, sumele sunt mai mici decât la începutul procedurii, deci se poate ieşi din insolvenţă. Sumele restante sunt de ordinul sutelor de mii de euro.

Planul era să se iasă din insolvenţă înainte de 31 mai, dar Dinamo s-a bătut la retrogradare, nu s-a mai pus problema să evolueze în Europa şi să aplice pentru licenţă şi n-au mai avut discuţii, iar toată lumea s-a concentrat pe scăparea de retrogradare.

Nu mai sunt şanse să se iasă până la 31 mai din insolvenţă. Dinamo trebuie să fie o afacere, trebuie condusă ca o afacere productivă şi să aducă mulţi bani şi reinvestiţi spre performanţă”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor, după Dinamo – Csikszereda, 0-0.

Salarii mari la Dinamo

Zăvăleanu a confirmat că Dinamo plăteşte salarii „bune” pentru nivelul din Superligă.

„Nu venirea domnului Kopic a modificat salariile, ci apariţia noilor sponsori. Dacă ajungem să spunem că un salariu de 8.000 la Liga 1 e mic, atunci să mă ierte Dumnezeu. Sunt echipe cu salarii de 3.000, la Dinamo nu sunt salarii mici”, a afirmat Zăvăleanu pentru orangesport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare