Adevărul despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Nu a vrut să audă de ei până azi!”

Attila Hadnagy (43 de ani) confirmă transferul lui Marius Ștefănescu (25 de ani) la FCSB. Directorul sportiv al celor de la Sepsi dezvăluie că Laszlo Dioszegi nu a vrut să audă de negocierile cu Gigi Becali, dar că finanțatorul a cedat în cele din urmă la insistențele jucătorului.

”Eu nu vreau să îl dau la FCSB pentru nimic în lume, pentru că onoarea noastră nu se poate cumpăra cu niciun ban. Indiferent de sumă, chiar și 5-10 milioane” spunea Laszlo Dioszegi despre interesul lui Gigi Becali pentru Marius Ștefănescu. Reacția finanțatorului lui Sepsi venea pe fondul acuzațiilor de non-combat de care a avut parte mijlocașul în sezoanele trecute, în ceea ce privește partidele cu echipa din Berceni.

Hadnagy, dezvăluiri despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB

Dar totul se schimbă radical în fotbalul românesc. Iar Marius Ștefănescu este la un pas de a semna cu noua campioană din Liga 1. Gigi Becali a dezvăluit și suma pentru care onoarea lui Laszlo Dioszegi pare că s-a diluat: 1,31 milioane de euro!

Directorul sportiv al lui Sepsi spune că cel care a insistat pentru mutare este jucătorul. Marius Ștefănescu avea contract cu Sepsi până în 2026.

”Până nu sunt semnate actele, nu e nimic concret, dar suntem aproape de finalizare, este aproape de transfer. Știți cum este, omul la nervi spune multe, domnul Dioszegi a vrut să protejeze jucătorul și clubul.

Dar acum el s-a sacrificat mai mult pentru club. Clubul are nevoie de bani, clubul trăiește din vânzare de jucători. Noi primim o sumă importantă din acest transfer.

El nu a vrut să audă de FCSB nici până azi, noi din club l-am convins. Noi și jucătorul, care nu mai dorea să rămână… voia și el la mai bine. Ce putea să facă domnul Dioszegi, să țină jucătorul aici, când acesta nu mai era motivat?”, a fost comentariul lui Attila Hadnagy, pentru iamsport.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com.

Gigi Becali: ”Îmi place de el, că e băiat deștept!”

„(n.r. Va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă. Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el”, a spus Gigi Becali.

  • 14 goluri și 8 pase decisive a reușit atacantul lateral în sezonul 2023/2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare