A semnat! Unde a ajuns fotbalistul desființat public de Gigi Becali

Ajuns la 34 de ani, Cătălin Golofca a semnat în Liga 2 din România și va evolua pentru CSM Slatina.

Cătălin Golofca a semnat cu CSM Slatina

În vara anului 2017, Golofca ajungea de la FC Botoșani la FCSB, contra sumei de 400.000 de euro. Mijlocașul avea să facă meciul vieții contra celor de la Sporting Lisabona, la debutul în tricoul roș-albaștrilor.

Ulterior, Cătălin Golofca avea să scadă din turație și era cedat înapoi la Botoșani după doar jumătate de an. De atunci, cariera fotbalistului a mers din ce în ce mai rău, iar în prezent este legitimat la CSM Slatina.

Golofca a venit în București și a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior și că toate prostituatele de aici sunt ale lui. Am avut câteva filmări cu el și i-am zis că nu mai are voie nici măcar la restaurant să mănânce.

A venit la Palat și mi-a zis să-l iert și să-i mai dau șansă. El de-aia nu mai putea să alerge. I-am dat niște bani înainte, a dat de femei”, spunea Gigi Becali, în anul 2017.

Cătălin Golofca a avut probleme la Chindia

Perioada petrecută la Târgoviște nu a fost una așa plăcută pentru jucătorul liber de contract. Acesta a avut probleme atât cu banii, cât și cu antrenorul care a venit în noiembrie, Diego Longo.

„La Chindia am venit cu sufletul deschis, am vrut să ajut, am venit să promovăm. Am întâmpinat probleme, dar nu de la început. Au apărut pe parcurs, întâi cu banii, apoi cu antrenorul care a venit în noiembrie, Diego Longo. În iarnă am decis să fac eu un pas înapoi, am renunțat la salariile până la finalul contractului și am semnat rezilierea.

Nu avea rost să întreținem o situație conflictuală. Nu m-am înțeles cu antrenorul. Să stau șase luni pe bară, să nu prind lotul? Nu am vrut să accept așa ceva. Am avut oferte din Asia, dar era departe de casă, am doi copii, am decis să stau cu familia și să aștept să se termine campionatul.” a declarat Cătălin Golofca, potrivit ProSport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare